ALEXIA: Suntem într-o continuă schimbare

În urma unui videoclip pe care l-am vizionat atunci când se făcea încă școala online am observat că există diferite tipuri de păreri când vine vorba despre școală. Unele persoane preferau să facă școala de acasă, iar altele nu se puteau concentra sau lua în serios ce le era predat.

Pentru mine perioada pe care am petrecut-o în online nu a fost o schimbare foarte mare și am crezut că acest an școlar o să se termine tot așa cum s-a terminat și anul trecut, dar de ceva timp am fost rechemați în sălile de clasă. Recunosc, după câteva luni în care nu ți-ai văzut colegii și profesorii față în față, să te întorci și într-un fel să o iei de la capăt, a fost dificil.

Nu cred că cineva se aștepta la această schimbare bruscă care a fost făcută doar cu două luni înainte ca vacanța de vară să înceapă. Școala online a fost un experiment, din punctul meu de vedere, care a reușit să demonstreze că tehnologia și aplicarea acesteia este  o parte importantă de viitor. Mulți elevi v-or spune că școala ar trebui să revină la modul în care era pe timpul pandemiei, iar altele vor spune că acest lucru nu este necesar de acum înainte.

Eu consider această experiență nouă și ciudată pe care am trăit-o, ar trebui să fie tratată ca un semnal de alarmă care ne explică și ne reamintește că tot ce există este într-o schimbare continuă.

ALEXIA POP

ALEXIA POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: