DARIA: Diavolul printre oameni

Serialul Lucifer este foarte cunoscut pe Netflix, prin umorul cu care Diavolul îi tratează pe oamenii nesemnificativi pentru el.

Totul se schimbă când acesta o întâlnește pe detectiva Chloe Decker și se îndrăgostește de ea

ÎIn fiecare episod se întâmplă câte un caz de crimă, Lucifer începând să fie consultant civil pentru poliție. El și detectiva fac echipă la fiecare caz, care te ține în suspans. De asemenea, în fiecare episod arată viata personajelor, care pentru Lucifer înseamnă o continuă petrecere, conducând un club de noapte care se numește Lux, din Los Angeles.

Din 28 mai au apărut ultimele opt episoade ale serialului Lucifer, care s-a terminat într-un mod surprinzător pentru fanii filmului, deoarece Dumnezeu, care este tatăl lui Lucifer, s-a pensionat, iar cel care devine „Noul Dumnezeu”, luând rolul tatălui său, este chiar Diavolul.

Există presupuneri cum că ar apărea și sezonul șase din serial, dar deocamdată serialul este finalizat, neștiindu-se încă exact dacă va apărea un nou sezon.

Pentru Lucifer, traiul pe Pământ este ca un fel de iad modern, deoarece se simte de multe ori nedreptățit de către toată lumea și are impresia ca totul este despre el și multe persoane sunt trimise pe pământ de către „Dumnezeu”, ca să-i facă rău. Din acest motiv, Lucifer va suferi foarte mult în serial și mai ales din dragostea pe care o poartă pentru Chloe, nevrând să recunoască.

Diavolul însăși face chiar și terapie și merge la psiholog, Dr. Linda, pentru a-si intelege sentimentele zi de zi. Într-un final își recunoaște dragostea pentru Chloe și se impacă cu cel pe care îl învinuia ca l-a pedepsit sa conducă o vesnicie iadul, pedepsind sufletele celor rai.

Lucifer se simte în sfârșit cu sufletul împăcat, fiind alături de prietenii care l au ajutat în situațiile grele, de familie și de persoana iubită, Chloe.

DARIA COITA

DARIA COITA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: