HANNA & CASIAN: Mock Surprise lucrează la primul album. Plus AUDIO

Mock Surprise este o trupă alt-rock orădeană, având patru piese lansate până acum, piesele având ca mesaj teenage angst-ul privit din mintea unui adolescent.

David Molnar (bas) și Botond Rázmán (tobe), foști colegi de clasă, au constituit trupa, realizând că au gusturi asemănătoare în muzică, ajungând apoi să colaboreze cu Tóth Fabián Tamás (chitară), iar în final, după ce fosta vocalistă a părăsit trupa, au cooptat-o pe Bokos Rose.

Trupa Mock Surprise

Mock Surprise a început de mai bine de un an să lucreze la un EP (un album de lungime medie, care are un număr mai mic de melodii), iar în noiembrie au început și înregistrările.

Rose ne povestește cum e ca adolescent să înregistrezi un EP: „Am început cu înregistratul tobelor la studio, pentru fundație ritmică, apoi basul, chitarele, synths și apoi vocals and backing vocals, la studio am înregistrat tobele doar, pentru că e super scump și suntem toți în liceu, deci e cam greu plătim pentru tot. Restul l-am improvizat acasă, cu paturi și microfoane. La studio am lucrat cu Simó Zsolt, cu el facem si mixajul acum.”

Bokos Rose, elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu, cântă de mică, având în familia ei și alți cântăreți. A cântat patru ani la flaut și trei ani la ukulele, având și cunoștințe de chitară și bas.

Le urăm succes în continuare celor din Mock Surprise și îi felicităm pentru reușitele lor.

CZELI HANNA, KONYARI CASIAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: