MEDINA & DAIANA: Antonia a scos «Abecedarul Machiajului»

La vârsta la care alții încă se mai gândesc ce să facă în viață, Antonia, o tânără din Oradea, și-a publicat prima carte, una de specialitate.

Antonia are o experiență de șapte ani în domeniul industriei frumuseții și și-a dat seama că în acest domeniu lipsesc lucrări solide, care să le ofere celor interesați informații credibile. Rezultatul a fost că a tipărit Abecedarul Machiajului, apărut la Editura Universității din Oradea, având 240 de pagini.

Antonia Lestyan

„Fiind trainer de patru ani și având în total o experiență de șapte ani în domeniu, am observat de-a lungul timpului ceea ce lipsește industriei și mi-am dorit să aduc o schimbare în ceea ce privește educația în domeniu, așadar am înglobat întreaga mea experiență și cunoștințele pe care le am în conținutul acestei cărți”, ne-a declarat Antonia.

Interlocutoarea noastră a început să scrie cartea odată cu instalarea stării de urgență și a finalizat conținutul la sfârșitul lunii august. În total, a lucrat aproximativ șapte luni pentru a termina cartea.

„Ideea Abecedarului Machiajului a venit pur și simplu de la faptul că este primul manual de machiaj scris în România și îmi doream să se deducă acest lucru chiar din titlu. Subtitlul, Pentru o poveste de succes, a fost ales pentru că, oarecum, cartea pornește de la povestea mea și, așa cum eu îmi doream să aflu secretul succesului atunci când am început, așa vreau să le ofer și celor care citesc cartea oportunitatea de a-l descoperi”, a declarat interlocutoarea noastră.

Sursă foto: arhiva personală Antonia Lestyan

Am întrebat-o pe Antonia dacă a avut momente în care a vrut sa renunțe la scrierea cărții. Răspunsul ei a fost clar: „Nu am avut momente în care să vreau să renunț după ce am început să scriu. Înainte de a începe însă, am stat să mă gândesc puțin dacă va avea această carte o șansă în România, având în vedere faptul că nu mai exista o alta de acest gen, dar mi-am spus că trebuie să îmi îndeplinesc visul, așa că mi-am asumat toate riscurile și iată că a ajuns să prindă viață.”

„Mă simt fericită. Bineînțeles, nu vreau să mă opresc aici, dar este cu adevărat un sentiment de împlinire să știu că manualul meu a ajuns în mâinile multor pasionate de frumos care fac cunoștință cu acest domeniu prin intermediul viziunii mele”, declară Antonia în urma succesului pe care l-a avut.

Abecedarul Machiajului poate fi cumpărat din librării, de pe diferite site-uri, având prețul de 250 de lei.

Urban Beauty Studio este salonul Antoniei, unde aceasta își desfășoară activitatea zilnică.

Sursă foto: arhiva personală Antonia Lestyan

Facebook: Antonia Lestyan, Instagram: Antonia Lestyan | MUA

MEDINA IGOR, DAIANA BUCUREAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: