ALEXANDRA: 82 de milioane de urmăritori în primele 28 de zile

Primul sezon al serialului Bridgerton, conceput pentru Netflix de Shonda Rhimes, a avut o lansare reușită. Potrivit platformei de streaming, 82 de milioane de conturi din lume au urmărit serialul în 28 de zile de la lansarea online.

Acţiunea serialului este plasată în anul 1813 în Londra, având ca subiect principal familia Bridgerton, un clan numeros, alcătuit din văduva Violet și cei opt copii: Anthony, Benedict, Colin, Gregory, Daphne, Eloise, Francesca și  Hyacinth.

Eroina primului sezon este fiica cea mare a familiei,  Daphne, care este aleasă, din peste două sute de domnișoare, câștigătoarea concursului de  frumusețe organizat de regină.  Ea va fi concurentă favorită din sezonul nunților din Londra.

La primul ei bal, îl întâlnește pe Ducele de Hastings, Simon Basset, cu care face un pact: la propunerea tinerei, cei doi vor forma un cuplu fals, pentru a-i atrage mai mulți pețitori, iar lui pentru a le închide gura celor care îl vor căsătorit împotriva voinței sale.

Toată narațiunea este prezentată de Lady Whistledown, o autoare anonimă a unui ziar care dezbate ultimele bârfe din Londra. Aceasta stârnește multe reacții din partea locuitorilor orașului, prin subiectele ei îndrăznețe.

Serialul este bazat pe seria de romane Bridgerton, scrise de autoarea Julia Quinn.

Foto: Alexandra Cuc

Serialul are un sezon cu opt episoade de 50 de minute. Urmează să fie lansat în 2021 și al doilea sezon, care îl va avea ca subiect principal pe Anthony, fiul cel mare al familiei Bridgerton.

ALEXANDRA CUC

ALEXANDRA CUC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: