ALEX & ȘERBAN: Școala în pandemie

Din câte se știe, școala online în pandemie este un subiect neplăcut din toate punctele de vedere.

Aceasta situatie ar fi neplacută din mai multe motive. Unul dintre motive ar fi stilul de predare al profesorilor, acestia fiind neadaptati sistemului online. Un alt factor neapreciat de elevi este pornitul camerelor la ore, deoarece nu ne-am acomodat cu ideea, un alt lucru ar fi timpul acordat pentru rezolvarea testelor, acesta fiind foarte scurt, neajungandu-ne pentru terminarea lucrarilor.

Din ultimele stiri auzite si citite, s-ar putea ca din date de 8 februarie sa ne intoarcem fizic la scoala, acest fapt bucurandu-ne, ca ne vom putea revedea atat colegii, cat si profesorii.

Mie, personal, imi convine mult mai mult ideea de a invata fizic decat sa invatam online, deoarece simt ca profesorilor le este mult mai usor la scoala decat sa ne predea online. Ne este dor de festivitatile organizate de Colegiul National Onisifor Ghibu in sala festiva.

Pe de alta parte, de cand a venit virusul au aparut mai multe impedimente care nu ne lasa sa ne bucuram de clipele petrecute atat cu colegii, cat si de activitatile organizate de catre scoala.

Probabil cand va incepe scoala vor fi tot aceste probleme neagreate, unele dintre acestea fiind purtatul mastii, distantarea sociala si faptul ca nu putem sa iesim pe holurile scolii.

Cu toate acestea, vom incerca sa ne adaptam cerintelor si sa respectam regulile impuse. Pe de alta parte, ne dorim sa scapam cat mai repede de acest virus si sa revina totul la normal.

ALEX HULEA, ȘERBAN IGNAT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: