LARISA: Top model internațional la «Puterea dragostei»

Daiana Canalaș, tânăra în vârstă de 21 de ani, top model internațional, este participantă la emisiunea binecunoscută în România,  Puterea Dragostei, sezonul 3.

Acest sezon este realizat în Istanbul, având-o ca prezentatoare pe Cristina Mihaela Dorobanțu și difuzându-se pe Kanal D,  debutanții fiind nouă fete și opt băieți.

Dorința de a câștiga experiență și a-și găsi jumătatea au determinat-o pe Daiana Canalaș să se înscrie, fiind încrezătoare în atuurile ei, în cele din urmă fiind foarte fericită când a aflat că a fost selectată. Aceasta ne mărturisește că apropiații ei au fost șocați la aflarea veștii, pe urma fiind foarte mândri și fericiți pentru ambiția și curajul ei de a participa.

DAIANA CANALAȘ

Pe parcursul zilelor petrecute în Istanbul, cunoscându-i pe ceilalți  concurenți, a afirmat că despre unii și-a făcut o părere plăcută, pe când despre alții una mai puțin plăcută, dar experiențele ei cu aceștia o vor ajuta pe viitor. „În timpul emisiunii am ocazia să cunosc oameni buni, și mai puțin buni, și îmi dau seama că am o carieră stabila și bine plătită, pe care nu trebuie să o neglijez și pe care trebuie să ma axez foarte mult in continuare. Succesul meu m-a adus pe căi bune, ajungând model international, mi s-au deschis foarte multe porți, având numeroase contracte cu renumite branduri și agenții internaționale care m-au făcut cunoscută în lumea modei. Mă descopăr, îmi dezvolt încrederea în mine, privesc lucrurile altfel și  îmi dau seama cum sunt oamenii cu adevărat, mi-am dat seama cât de importantă este cariera mea în modelling și cât de important este să fiu alături de cei dragi”, a susținut Daiana.

Tânăra a câștigat până acum numeroase titluri ca model:  Top model, First runner up, Miss Summer World 2019, Miss Summer World Hungary, Second runner up Miss super Globe 2019, Top Model Univers Hungary 2019/2020, Miss Saint Tropez 2017, Miss Romania, Miss Tourism global city Romania, Miss Freedom of the world Romania 2019, Miss Waletty Europe 2019, Miss Super Globe Hungary 2019, Best International Photo Model 2019/2020.

„Pe plan profesional, sunt mulțumită și fericită  pentru realizarile mele; pe plan sentimental nu sunt atât  de împlinită, dar cu siguranță în viitorul apropiat o să îmi găsesc persoana potrivită, care să mă  respecte și să mă iubească cu adevărat.”

Principalul ei plan de viitor este în continuare cariera în modelling și actorie. De asemenea, între  timp se axează pe a intra la Academia de Poliție, pe urmă  își dorește să își înființeze o familie.

Sursă foto: arhiva personală Daiana Canalaș

Daiana a pozat pentru brandul Jaggad din Australia si Waletty din Germania, urmând să pozeze iar în Australia, Dubai, Germania și multe altele. În februarie va merge în New York, pentru New York Fashion Week și ședințe foto, fiind publicată într-o revistă renumită din New York, totodată fiind publicată în GLW Magazine și în Vogue. Apo va merge la casting tot în New York,  pentru Victoria’s Secret. La Los Angeles va semna un contract cu Ford Agency, iar luna viitoare va apărea în Deamina Magazine, revista din Milano.

„Doresc să le multumesc din suflet tuturor pentru susținere, pentru respect și pentru toate cuvintele frumoase. Totodată îi rog să  mă susțină în continuare și le promit că nu am să-i  dezamăgesc niciodată! Vă ador! Sunteți minunați!”, le-a transmis Daiana în final tuturor urmăritorilor și susținătorilor ei.

LARISA BĂRCUI

bărcuigiorgiana@gmail.com

LARISA BĂRCUI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: