IONUȚ & ANTHONY: Cum poți face ca pozele să arate spectaculos

Știm cu toții cât de important este ca pozele noastre să arate cât mai bine. Dacă ai puțină creativitate și folosești aplicațiile potrivite, nu trebuie să ai cel mai performant smartphone din lume pentru a avea poze cât mai bune.

Dacă ai timp liber și ai niște cadre interesante, poți folosi câteva aplicații gratuite, care te vor ajuta cu siguranță.

Una din aplicațiile pe care și eu o folosesc se numește Snapseed.

Această aplicație este foarte ușor de utilizat, deoarece are diferite tutoriale care te ajută foarte mult la început, iar aceasta are foarte de multe instrumente de editare. Ca dezavantaj, părerea mea este că timpul de editare este mai lung, datorită pașilor pe care îi treci pentru a finaliza poza în formatul pe care tu l-ai creat.

Încă o aplicație pe care am folosit-o în trecut se numește PicsArt Photo Editor. Această aplicație este, bineînțeles, gratuită și care oferă diferite instrumente și filtre. Utilizând această aplicație, poți adăuga la pozele tale diferite texte, filtre sau stickere, pentru a fi cât mai personalizate.

Aceste aplicații sunt gratuite, cum am specificat. Într-adevăr, nu le putem compara cu cele profesionale, precum Adobe Photoshop, care costă bani, dar pentru cineva care nu se pricepe la editare, aceste aplicații sunt foarte ușor de înțeles și își fac treaba destul de bine.

Atașez câteva poze din natură pe care eu le-am făcut și pentru care am utilizat aceste aplicații. 

IONUȚ MIHALI, ANTHONY HURGOIU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: