ANDREEA: Mara a câștigat concursul foto de Halloween

De Halloween, în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie, s-a organizat un concurs de artă și de idei originale având tema Halloween.

Premiul a constat în suma de 200 lei.

Câștigătorul a fost ales printr-un vot deschis pe Instagram la story. În urma voturilor, câștigătoarea este Mara Cărăbaș, elevă la Colegiul Național Emanuil Gojdu, în clasa a XI-a B.

MARA CĂRĂBAȘ

Mara Cărăbaș ne-a declarat următoarele: „Initial nu m-am gandit sa ma inscriu in Interart, dar mi-a placut foarte mult tema. Asa ca, desi nu intentionam sa trimit ceva, mi-am amintit de o poza pe care o aveam in galerie si am incercat sa o editez. Nu as putea spune ca ma pasioneaza fotografia atat de mult pe cat ma intereseaza editarea pozelor.

Artwork: Mara Cărăbaș

Am stat cam 40 de minute pe Picsart, incercand diferite efecte cu care voiam sa experimentez, apoi am cerut cateva pareri de la prieteni. Dupa ce m-au incurajat, am trimis edit-ul, dar nu m-am asteptat sa castig. Oricum, a fost mai mult noroc. Nu eram sigura nici daca mi-ar fi acceptata poza, deoarece ea in sine nu a fost greu de facut, dar am fost foarte fericita sa vad ca a fost apreciata de cei care au vazut-o.”

CRISTINA DOBAI

La rândul său, Cristina Dobai, președintele Interact Oradea, ne mărturisește: „Scopul organizării concursului Interart a fost de a susține tinerele talente si de a promova arta in orașul nostru. Ne gândim sa nu ne oprim la aceste ediții, dorind sa il continuam si in viitor, abordând diferite teme si arte.”

ANDREEA POP

ANDREEA POP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: