LARISA: Nu mai ești invizibil

Pentru mine, LOGO Paper reprezintă mai mult decât un site al școlii, pe care noi, elevii Colegiului Național Onisifor Ghibu, postăm știri.

Pentru mine, încă de la primele reportaje pe care le-am realizat, a însemnat un mod prin care îmi pot face vocea auzită, alături de colegii mei. Datorită acestui site, m-am dezvoltat enorm, din multe puncte de vedere: acum pot să comunic ușor cu oamenii, datorită faptului că am luat atâtea interviuri și am scris despre atât de multe, abilitățile mele de comunicare au evoluat considerabil, totodată învățând să folosesc un vocabular mai elevat atunci când e nevoie. Mi-am descoperit astfel o nouă pasiune, una la care mă pricep, mi-am dat seama cât de mult îmi place să scriu, am descoperit cât de satisfăcător este să te simți apreciat pentru realizările tale, cum este să simți că nu mai ești invizibil și am cunoscut oameni noi și minunați.

Această platformă m-a făcut să am foarte multă încredere în mine, m-a făcut să devin o nouă persoană, cea mai bună versiune de-a mea.

Totodată, am descoperit acel sentiment plăcut, când ceri cuiva acordul de a face un reportaj despre el, făcându-l să se simtă special, observat și apreciat.

Îmi aduc aminte, înainte să aflu că am fost admisă la acest liceu, la acest profil, mă gândeam cât de mult mi-ar plăcea și cât de interesant ar fi să scriu în fiecare lună articole pe care să le poată citi oricine, și câte idei aș avea. Încet – încet, am evoluat; la început am considerat că era o provocare distractivă, pe urmă am fost prima care a luat premiul pentru cel mai citit reportaj, interviul cu domnul primar al Sânmartinului. Toată lumea a fost foarte mândră de mine, și eu de asemenea.

Astfel ne-a fost oferită șansa de a ne face auziți și cunoscuți atât de ușor și aceste experiențe ne-au învățat atât de multe lucruri noi, transformându-ne în persoanele care am ajuns azi. Totodată reprezintă un mare avantaj în viitor, inclusiv în CV-urile noastre, în modul în care observăm lumea din jurul nostru, în felul în care ne exprimăm ideile și gândurile.

Anii de liceu nu ar fi fost nici pe departe la fel de minunați dacă nu era LOGO Paper!

Sper ca și viitoarele generații să aibă parte de această experiență de viață, de aceea susțin strângerea de fonduri și îmi doresc din suflet ca LOGO Paper să continue, deoarece e mai mult decât un site, mai mult decât o notă la o materie: LOGO Paper e o mare familie!

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: