ARIANA & DARIUS: Interpretare modernă a zilelor trecute

Nimic pe lumea asta nu merge mai bine în luna Halloween-ului ca un film horror bun, iar Dark Shadows (Umbre întunecate) este unul ce te va face să rămâi treaz noaptea.    

Inspirat din show-ul de televiziune cu același titlu care apărea pe micile ecrane americane in anii 1966-1971, Umbre întunecate ne prezintă povestea lui Barnabas, un vampir de 200 de ani, care, dupa ce a fost închis intr-un mormânt pentru mai bine de un secol, isi regaseste calea spre palatul său, acum condus de descendenții sai incapabili.

Nu i-a luat mult pana sa redobandeasca afacerea familiei si sa intre in belele, atrăgându-i atenția vrajitoarei si fostei lui iubite, Angelique, care conducea  afacerea rivala.

Filmul continua cu încercările lui Barnabas de a-si mari afacerea, dar acesta eșuează de fiecare data, deoarece Angelique este obsedata de aducerea lui Barnanbas in esec. Ea incearca sa-l manipuleze cu cea mai mare slăbiciune a lui – pierderea persoanei iubite, care s-a sinucis in fața sa, in urma unei vraji facute de Angelique.

Filmul regizat de Tim Burton este a opta colaborare dintre el si Johnny Depp (Barnabas) si a castigat premiul Kid’s Choice pentru actorul favorit.

Lasand toate la o parte, filmul merita vazut, merge numai bine in perioada aceasta si are o recomandare calda din partea noastra.

ARIANA COSMA, DARIUS RAD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: