Hamlet with a twist! VIDEO

Așadar, astăzi venim în fața voastră poate cu ceva diferit față de ceea ce ați văzut în ultima perioadă pe acest site, dar ceva care vă va face să resimțiți istoria, chiar dacă dintr-o altă perspectivă.

La ideea doamnei profesoare Luminița Dubău, o echipă de cinci elevi ai clasei XII-A a realizat o parodie a piesei Hamlet.

Prof. LUMINIŢA DUBĂU

Ada Urs, Maialgesa Dat, Adelina Covaci, Nicola Moga și Dalia Țigan sunt cele cinci personaje care și-au luat asupra lor autoritatea de a filma parodia piesei Hamlet.

Cum s-a desfășurat întreaga activitate?

După ore ne-am întâlnit și ne-am îndreptat spre Cetate, acolo unde a avut loc filmarea. Cu ghiozdanele în spate și cele necesare pentru filmare, respectiv un telefon și un trepied, am ajuns în locul cel mai bun, din punctul nostru de vedere, pentru a filma. Am pregătit tot, de la costumație la aparatură (da, un smartphone în zilele noastre face magie) și am dat start filmării.

Cadrele au fost filmate de subsemnatul, iar editarea a fost realizată de către Ada Urs.

În spatele camerei de filmat au avut loc atât momente tensionate, cât și faze amuzante. Deși presați de timp, ne-am mobilizat și am reușit să terminăm astfel încât acesta să rămână de partea noastră.

Iar în final tot ce pot să mai adaug este că pentru acele 3:50 minute s-a muncit aproximativ două ore pe partea de filmare, iar mai apoi, conform celor declarate de Ada, undeva la patru ore a durat partea de montare a videoclipului și editarea acestuia.

THOMAS AGUD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: