ALEXIA & CARLA: Vor mai exista sărbători?

Dacă tot este încă sezonul virusului și problema persistă, din păcate, pentru toți, ne-am gândit să împărtășim cu voi gândurile noastre legate de viitorul acestui virus și viitorul nostru.

Cum situația merge din rău în mai rău, din câte vedem la televizor, cazurile cresc, numărul de morți la fel, ne este teamă că spiritul sărbătorilor nu va fi simțit.

De altfel, de ceva timp nu mai privim la fel sărbătorile, oamenii sunt mai reci – acum, chiar nu se va primi om cu om acasă. 

„Planeta

a câștigat

un moment

de respiro”

Virusul ne desparte tot mai mult. Și n-ar trebui – fiecare înțelege riscul, dar haideți să nu facem din teamă motiv de a nu mai avea sentimente și bunătate!

În opinia noastră, odată ce am analizat ce se întâmplă în jur, credem că statul nu mai riscă încă o stare de urgență. Economia oricum este dată peste cap în toată lumea (măcar planeta a avut de câștigat un moment de respiro). 

Credem că restaurantele și afacerile locale, în afară de supermarket-uri și eventual mall-uri, vor fi închise până de sărbători, după care se va da undă verde la tot, ca să putem să ne cheltuim banii in liniște. După Sărbători, cam la o lună distanță, va fi o carantina scurtă, de maxim două luni, iar apoi brusc virusul va dispărea încet – încet, lăsând o gaură în economia globală.

Acestea sunt doar niște speculații în legătură cu virusul, care ne-ar plăcea la nebunie să nu se adevereaască și situația să se liniștească cât de repede.

Aveți grijă de voi și de cei pe care îi iubiți!

ALEXIA MICULESCU, CARLA PITACI

ALEXIA MICULESCU și CARLA PITACI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: