ANTONIO: Opt ani sub culorile LPS

De pe la 6 ani mi-am descoperit pasiunea pentru fotbal. Nu credeam atunci că  o să continui așa de mult și luam totul ca pe o joacă.

Cu primul antrenament au venit si primele emoții. Atunci, in ziua antrenamentului, am mers alături de mama mea la terenul de fotbal, deoarece eram prea mic pentru a putea merge singur într-un nou mediu, in care nu cunoaștem nici antrenori, nici colegi de echipa.

Cu fiecare antrenament, începeam să evoluez din ce in ce mai tare, învățând lucruri care vor fi folositoare in timpul unui meci, de exemplu diferite scheme, cum să șutez la poarta si multe altele.

Dupa aproximativ doi ani de antrenamente, au apărut și primele meciuri oficiale pentru echipa LPS Bihor. La primul meci pe care l-am avut, am avut emotii de nedescris, deoarece doream să  dau tot ce am mai  bun, să  le demonstrez tuturor  de ce sunt in stare, pentru a putea juca si celelalte meciuri titular.

Fotbalul

înseamnă

iubire,

pasiune,

devotament,

muncă

Jucam titular mereu si eram schimbat doar pe la finalul meciului.

La fiecare meci pe care îl joc am emoții. Cred că sunt emoții constructive, care ma ambitioneaza si motivează să dau tot ce am mai bun, indiferent de scor sau modul în care se desfășoară meciul.

Dupa opt ani de muncă intensă, continui sa joc fotbal si nu-mi pare rau. Într-o  buna zi, sper eu ca voi ajunge la o echipă foarte bună si numele imi va fi cunoscut de toată lumea. Mai am mult efort de depus si acesta poate fi doar începutul. Fotbalul nu este un simplu joc; fotbalul înseamnă iubire, pasiune, devotament și muncă.

Dacă aș avea puterea de a petrece o zi cu o celebritate, acesta ar fi Cristiano Ronaldo. De mic ii urmăresc meciurile cu sufletul la gură și cu fiecare atingere de balon pe care o face, acesta mă fascineaza, indiferent de situație.

Pe mine, unul, ma farmecă devotamentul acestuia; când era mic, avea probleme de inimă, iar medicii ii spuneau că nu va mai putea continua sa joace ceea ce ii place. După operația de la inimă, a continuat să joace si nimic nu l-a putut împiedica din a face ceea ce ii place, ajungând unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile.

Daca as putea petrece o zi cu el, as încerca să îi aflu secretele, tehnicile si toate calitățile pe care le folosește, chiar m-as antrena cu el, pentru a-i arăta ce pot.

Sper ca intr-o buna zi sa ajung si eu la un nivel asa de înalt si chiar, de ce nu, sa joc cu el într-o echipă.

Toti trebuie sa credem în visele noastre, deoarece acestea se vor întâmpla într-o zi, chiar când ne așteptăm cel mai puțin.

ANTONIO SIMON

ANTONIO SIMON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: