MĂDĂLINA: Timpul trece, prietenii rămân

Un bun coleg și prieten nu înseamnă acela care îți dă în fiecare zi temele sau te împrumută cu bani.

Un bun prieten este acela care îți înțelege stările prin care treci si este alaturi de tine in price moment, fie el bun sau rau. Dacă ți se va întâmpla ceva, îți va da cele mai bune sfaturi, dar dacă nu este unul adevărat, îți va da sfaturi care îți vor face si mai mult rau.

In prieteniile adevarate trebuie respect, sinceritate si multă comunicare. Promisiunile trebuie  făcute aşa cum le-ai spu, deoarece dacă nu te vei tine de promisiune, s-ar putea să vă afecteze relația de prietenie.

De multe ori, când vedeam grupuri mari de prieteni, îmi ziceam în gândul meu de ce nu am si eu aşa de mulți prieteni. Dar după câtva timp am avut si eu mulți prieteni și, cum nu ne prea înțelegeam toți între noi, mi-a venit iar întrebarea aceea în minte. Şi atunci mi-am dat seama ca doar rareori toți membrii unui grup se înțeleg si sunt prieteni buni.

Un prieten adevărat niciodată nu va vorbi de rău despre tine, indiferent de ce s-ar întâmpla intre voi. Dimpotrivă, dacă va auzi pe cineva vorbind rău despre tine va sări să îți ia apărarea si va spune numai lucruri bune.

Prieteniile adevărate nu se cumpără, se câştigă. Timpul trece, dar prietenii adevărați rămân.

MĂDĂLINA BĂTRÂNA

MĂDĂLINA BĂTRÂNA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: