Programul taberei de aventură Happy Land

După cum v-am promis, revenim cu detalii privind tabăra de aventură pentru copii Happy Land, organizată în această vacanță de vară în două serii, la Stâna de Vale, din 26 iulie, respectiv 7 august.

Oferta li se adresează copiilor cu vârsta între 7 și 14 ani. Unitatea de cazare o constituie vilele Izvorul Minunilor. În acest sezon se organizează două serii: 26-31 iulie, 9-14 august. Prețul taberei este de 1.135 lei / persoană.

Prezentarea pe zile a programului taberei este preluată din pliantul tipărit cu această ocazie de Turist Central International.

Ziua 1: Bun-venit în tabăra Happy Land!

După un drum lung, dar plăcut. am ajuns în tabără, unde facem cunoştință cu noua noastră căsuță şi cu toți prietenii. Vom intra în spiritul taberei cu prima activitate, unde ne vom împărți pe echipe, iar fiecare echipă va avea culori diferite. După ce ne-am instalat, vom servi cina, iar apoi vom petrece o seară minunată alături de noii noştri colegi, ne vom cunoaşte, vom lega prietenii şi vom cânta în limba engleză. Ne aşteaptă o săptămână cu multe drumeții, activități şi voie bună.

 

Ziua 2: Începem aventura

Începem ziua cu înviorarea de dimineață, ne bucurăm de aer curat şi ne pregătim pentru adrenalina care ne aşteaptă în Happy Land Adventure Park. La ora 9:00 vom servi micul-dejun, după care ne vom îndrepta către adevărata aventură, ne vom spori încrederea în noi, ne vom dezvolta calitățile motrice, cățărându-ne în copaci pe cele opt trasee cu dificultăți diferite. După activitățile din Happy Land, mergem să servim prânzul. În pas de cercetaş vom explora pădurea şi vom vizita Izvorul Minunilor. Vom învăța despre efectele benefice ale apel şi aerului curat asupra sănătății noastre. Seara o vom încheia pe ritmurile muzicii în aer liber cu o super mini-discotecă, unde vom învăța câțiva paşi de dans.

 

Ziua 3: Explorarea şi vizitarea cascadelor

După ce vom savura micul-dejun tradițional, ne vom pregăti rucsacii cu o mare dorință de a porni la drum către minunatele cascade: Cascada Iadolina, Cascada Săritoarea Ieduțului și
Cascada Vălul Miresei. În a doua parte a zilei ne întoarcem atenția către Happy Land
Adventure Park unde ne vom grupa în echipe de câte doi pentru a intra în mingea Zorbing.
După atâta distracție, vom servi cina, apoi ne vom retrage în sala de cinema, unde vizionăm un documentar despre planeta noastră. Vom învăța cât de importantă este protejarea planetei noastre, prin activitățile noastre din fiecare zi.

 

Ziua 4: Peștera Urșilor

Pregătiți pentru o nouă aventură, plecăm cu autocarul spre Peştera Urşilor, unde vom descoperi urme şi fosile ale ursului din cavernă, vechi de 15.000 ani. Vom învăța ce sunt
stalagmitele şi stalactitele. După ce vom servi prânzul la restaurantul din Chişcău, vom
pleca spre Stâna de Vale unde ne vom distra cu noul joc, Disc Golf, din Happy Land Adventure Park, iar câştigătorii vor fi recompensați pentru reuşita lor.

 

Ziua 5: Să pornim în drumeție!

Ne pregătim rucsacul, ne luăm pachețelul cu mâncare şi pornim spre Vf. Poieni. Pe drum ne vom opri pe la Stația Meteorologică, unde vom vedea cum se măsoară precipitațiile, câte tipuri de nori sunt şi vom învăța ce sol avem în Stâna de Vale. Ajunşi pe Vf. Poieni, vom servi prânzul la înălțimea de 1.627 m, unde ne vom bucura de o privelişte minunată. Ultima seară petrecută împreună, în jurul focului de tabără, vom cânta şi vom împărtăşi momentele frumoase petrecute împreună.

 

Ziua 6: La revedere, prieteni!

A venit ziua în care o să fiți premiați pentru curajul şi responsabilitatea de care ați dat dovadă în această tabără. Ne vom lua la revedere de la prietenii noştri, dar ducem cu noi in bagaj cele mai frumoase amintiri, cele mai amuzante trăiri şi cele mai competitive momente.

Până la următoarea reîntâlnire, nu uitați să fiți happy!

afis Tabara de Aventura

Alte informații, rezervări și contact: SC Turist Center International SRL, str. Piața Cetății nr. 18, tel. 0359 411 080

rezervari@tcinternational.ro

www.tcinternational.ro

www.happylandadventure.ro

Ioana Căpuș, tel. 0754 073 391

ioana olar02

IOANA OLAR-CĂPUȘ. Foto: arhiva logopaper

Aceste informații ne-au fost aduse la cunoștință de Ioana Olar-Căpuș, absolventă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, în prezent agent de turism la Turist Center International.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: