Petrece o săptămână în parcul de aventură Happy Land!

Una din destinațiile pentru această vacanță de vară o poate constitui Happy Land – Adventure Park din Stâna de Vale, Bihor.

afis Tabara de Aventura

„De-a lungul anilor, mii de copii s-au întâlnit pe potecile de munte în Munții Apuseni, au învățat, au experimentat, s-au distrat şi au legat prietenii”, aflăm din pliantul care prezintă această tabără. „Copiii se bucură de activitățile organizate într-un decor superb, în compania unei echipe tinere şi pline de entuziasm, care le va insufla pasiunea pentru munte, natură şi activități sănătoase. Tabăra se adresează copiilor activi şi plini de energie, care îndrăgesc sportul, natura și muntele şi care doresc mișcare și adrenalină în vacanța de vară, alături de alți copii cu aceleaşi pasiuni. Stâna de Vale va fi pentru o săptămână casa unde vom avea parte de distracție în parcul de aventură Happy Land, vom asculta sunetul cascadelor și vom bea apă din lzvorul Minunilor. Vom respira cel mai curat aer şi ne vom bucura de priveliştea de basm la răsărit şi la apus de soare! O săptămână minunată în Stana de Vale şi în împrejurimi!”

Oferta li se adresează copiilor cu vârsta între 7 și 14 ani. Unitatea de cazare o constituie vilele Izvorul Minunilor. În acest sezon se organizează două serii: 26-31 iulie, 9-14 august. Prețul taberei este de 1.135 lei / persoană.

Informații, rezervări și contact:

SC Turist Center International SRL

str. Piața Cetății nr. 18

tel. 0359 411 080

rezervari@tcinternational.ro

www.tcinternational.ro

www.happylandadventure.ro

Ioana Căpuș, tel. 0754 073 391

Aceste informații ne-au fost aduse la cunoștință de Ioana Olar-Căpuș, absolventă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, în prezent agent de turism la Turist Center International.

ioana olar01

IOANA OLAR-CĂPUȘ. Sursă foto: arhiva http://www.logopaper.com

În zilele următoare vă vom prezenta programul detaliat, pe fiecare zi, al taberei Happy Land – Adventure Park din acest sezon estival.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: