Mare banchet la… Mare!

CAMELIA CARŢIŞ

CAMELIA CARŢIŞ

Pe iubitorii mării si pe amatorii de distractii impreuna cu colegii, agentia Turist Center ii invita la mare si le pune de pe acum la dispozitie mai multe optiuni, in mai multe statiuni de pe litoralul romanesc, in urmatorul sezon estival.

Incepand cu data de 2.05.2013 pana in data de 9.06.2013 , Turist Center va sta la dispozitie cu  urmatoarele oferte: Hotelul Unirea din statiunea Mamaia, Hotelul Slatina din statiunea Olimp cu tariful de  120 lei/pers/sejur, si Hotelul Romanta cu tariful de  110 lei/pers/sejur. Tariful include doua nopti de cazare in camera dubla dotata cu TV si frigider, cina festiva 60 lei/pers si intrarea gratuita la piscina Hotelului Slatina. De asemenea puteti beneficia si de servicii optionale, cum ar fi: mic dejun 25 lei / pers / zi, pranz 35 lei / pers / zi , camera single Hotel Unirea si Hotel Slatina 48 lei / zi si taxa aparat aer conditionat Hotel Unirea 15 lei / zi.

Din data de 1.06.2013 pana in data de 30.09.2013, Turist Center pune la dispozitia elevilor si studentilor vacante la Neptun, in serii de 6 nopti si 7 zile oferite de hotelul Balea cu pretul de 469 lei / pers / sejur. Tariful include cazare in camera cu trei paturi si TV, iar masa la pensiune completa la pretul de 47 lei / zi / pers. Si Hotelul Prahova va pune la dispozitie o oferta la pretul de 150 lei / pers / sejur. Tariful include cazare in camera cu trei paturi.

turist centerIoana Olar, agent de turism la Turist Center, recomanda cu caldura aceste oferte pentru elevi si studenti, ca si pentru cei care vor un banchet reusit la malul marii.

Date de contact: Turist Center, Oradea, str. Cetatii nr. 18, tel. 0359.411.080, fax 0359.411.085 rezervari@turistcenter.ro , www.turistcenter.ro

 P.S. Ioana Olar este absolventă a Liceului Ghibu!

 CAMELIA CARŢIŞ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: