HANNA & ANDREI: Totul despre N.O.R. Plus VIDEO

Trebuie să începem acest articol spunând că nu credeam că vreodată o să avem ocazia să petrecem timp cu oamenii dintr-o trupă pe care o ascultăm.

arhiva NOR 02

Sursă foto: arhiva N.O.R.

Numai gândindu-ne la timpul petrecut cu Paul, Raul, Copex, Sammy și Lucian, ne aducem aminte cu drag de glumele pe care aceștia le fac la repetiții, unde ne lasă si pe noi să asistăm.

Cunoscuți sub numele de N.O.R., această trupă încântă zeci de tineri și nu numai, cu melodiile rock pe care le compun. Ce e și mai special la ei e faptul că sunt chiar din orașul nostru, Oradea, și sunt cunoscuți în toată țara.

În luna mai i-am contactat pe cei de la N.O.R., rugându-i să ne răspundă la câteva întrebări. Aceștia au fost foarte receptivi, iar răspunsurile au fost chiar pline de glume. Prima întrebare a fost de la ce vine numele trupei. Lucian, membru al trupei ne-a mărturisit că vine exact de la substantivul „nor”, însă, ca să fie mai sofisticat, ca și trupă au ales să pună acele puncte, care să ducă la crearea unui acronim.

N.O.R. la repetiții

Sammy ne-a spus că s-a apucat să cânte la chitară încă de la vârsta de doi ani, iar colegii lui ne-au zis că în perioada care o să urmeze vor studia și ei chitara.

Printre răspunsurile lor și-au făcut loc și replici mai nostime, precum: „Ideea de trupă mi-a venit atunci când mi-am dat seama că pot deveni faimos și bogat”. Un obstacol în calea trupei… oțelul galvanizat care se montează în fața scenei la festivaluri.

Membrii N.O.R. consideră că într-o trupă cel mai important este sufletul.

Totodată, i-am întrebat de unde se inspiră când compun piesele și cum s-au cunoscut membrii trupei. Vocalistul, Raul, ne-a răspuns că el se inspiră din natură, iar basistul, Copex, spune că membrii trupei s-au cunoscut pe MIRC (o rețea veche de socializare), iar cu chitaristul Sammy s-au întâlnit în Parcul Petofi; acesta tocmai ieșise de la facultate.

Lucian și Sammy spun că cel mai mare concert pe care l-au susținut a fost la București, în Capitală.

Am putea continua cu multe cuvinte de laudă, însă vrem în final să le mulțumim celor din trupă că ne-au lăsat să mergem la repetițiile lor și pentru cântecele ce ne ung la suflet mereu.

Celor care nu i-ați ascultat pe N.O.R. le recomandăm s-o faceți, căci n-o să regretați.

HANNA CZELI, ANDREI SÎRB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: