Dream big!

Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național Onisifor Ghibu dorește să adreseze un mesaj festiv, cu ocazia încheierii acestui an școlar.

consiliu01

Instantaneu de la un eveniment organizat de CȘE, Ghibu Talk, susținut în noiembrie 2019. Sursă foto: arhiva personală Sebastina Papai

A fost un an care a implicat mari întorsături de situații, însă, cu ajutorul conducerii colegiului, ne-am adaptat acestora într-un mod eficient și stimulativ. Pe această cale, dorim să le mulțumim domnilor directori, dascălilor și tuturor celor care ne-au facilitat continuarea studiilor într-un mod inedit, și anume online!

Vă mulțumim încă o dată că ținta dumneavoastră suntem noi, elevii, și nu ați neglijat sub niciun aspect evoluția noastră pe întregul parcurs al acestui an școlar.

Elevilor le mulțumim, de asemenea, pentru faptul că au ajutat la clădirea unui colectiv unit și frumos, care păstrează cu entuziasm acel spirit ghibist cu care ne mândrim!

Să țineți minte: pentru a obține un lucru pe care nu l-ați mai avut niciodată, trebuie să faceți lucruri pe care nu le-ați mai făcut vreodată! Eșecul poate fi uneori inerent încercărilor, așa că nu vă fie frică de eșec! Visați fără opreliști! Faceți doar ceea ce vă pasionează, profitați de oportunitățile de pe urma cărora puteți dobândi perspective noi și creative.

consiliu02

Publicul reunit în sala festivă la evenimentul Logobete, în organizarea CȘE, februarie 2020. Sursă foto: arhiva personală Sebastina Papai

În încheiere, ne dorim să ne revedem cu bine anul viitor școlar!

CONSILIUL ȘCOLAR AL ELEVILOR COLEGIULUI NAȚIONAL ONISIFOR GHIBU

Pentru conformitate, SEBASTINA PAPAI,

vicepreședinte CȘE

sebastina papai

SEBASTINA PAPAI

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: