Cărturești susține Logobete!

Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național Onisifor Ghibu a organizat la jumătatea lunii februarie un concurs de creație literară pe tema iubirii, inspirat de St. Valentine și de Dragobete.

carturesti

Dna Maria Scripcă. PR Cărturești, alături de subsemnata, Raluca Simuț

Șase dintre premiile acordate (trei pentru secțiunea de eseuri și trei la secțiunea de poezie) au însemnat și o recompensă sub formă de carte, acordată prin generozitatea Librăriei Cărturesti din incinta Lotus Center.

Câteva din aceste titluri – selectate astfel încât să se potrivească profilului psihic al adolescentului – sunt Căminul copiilor deosebiți și Trecutul e tot ce mi-ai lăsat.

Redăm în continuare declarația unuia dintre câștigătorii concursului Logobete:

diana neag

DIANA NEAG

„Mă numesc Neag Diana, studiez la Colegiul Național Onisifor Ghibu, sunt din clasa IX A și am luat locul întâi la concursul de creație literară cu ocazia zilei de Dragobete. Mulțumesc Librăriei Cărtureşti pentru sponsorizare și pentru cartea Poveşti de pe Calea Moșilor, ca și pentru toate celelalte premii oferite.”

Consiliul Școlar de la CN Onisifor Ghibu mulțumește Librăriei Cărturești, în mod special doamnei Maria Scripcă, PR la Cărturești, pentru această sponsorizare și pentru susținerea constantă a inițiativelor elevilor noștri.

RALUCA SIMUȚ

raluca simut

RALUCA SIMUȚ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: