LAVINIA & CĂTĂLINA: Viitor coordonator LOGO Chem

 

După cum unii știu, sâmbătă, 22 februarie, a avut loc Olimpiada județeană de chimie. Paul Baba, elev în clasa a IX-a D, a participat și a obținut mențiune, fiind al doilea pe județ.

PAUL BABA

PAUL BABA

Paul s-a pregătit intens timp de două săptămâni pentru olimpiadă, venind sâmbăta și duminică pentru a face pregătire împreună cu doamna profesoară Mirela Ardelean.

La olimpiadă, care s-a desfășurat la Școala Dacia, au mai participat elevi de la colegiile naționale Emanuil Gojdu și Mihai Eminescu.

Paul ne-a declarat că i s-au părut grele subiectele, de acea numărul participanților a fost unul redus.

Rezultatele s-au afișat în aceeași zi.

Paul spune că chimia îl pasionează din școala generală și are un mesaj pentru cititorii LOGO PAPER: „Faceți ce vă place în așa fel încât să nu regretați.”

Doamna profesoară Mirela Ardelean ne-a declarat următoarele:

MIRELA ARDELEAN

Prof. MIRELA ARDELEAN

,,Paul a obținut mențiune la faza județeană a Olimpiadei de chimie, au fost patru concurenți din tot județul, el a fost al doilea, după el au mai urmat încă doi concurenți, de la Gojdu și Eminescu, deci e un clasament bun, deși subiectele la chimie sunt criminal de grele, astfel încât este o performanță.

Paul este un elev foarte inteligent, sclipitor, are un grad de inteligență uimitor, este setat pe chimie, având-o în sânge, are baze foarte bine puse, are ambiție foarte multă, a tras foarte mult de el, orele lui de somn fiind ora 2-3 noaptea. Spunând mereu «Bine, o luăm de la capăt!», a învățat mereu, a lucrat singur.

Poate, dacă se străduia mai mult să învețe teoria, ar fi făcut un punctaj mai bun, dar timpul pe care l-am avut la dispoziție a fost foarte scurt, deoarece amândoi am întâmpinat unele probleme de sănătate. Practic, ne-am pregătit două săptămâni foarte intens, venind la școală pentru pregătire inclusiv sâmbătă și duminica. Dacă el a făcut asemenea performanță în două săptămâni, vă dați seama ce rezultat avea dacă munceam mai mult timp.

Deci, dacă ar fi să îl caracterizez, aș spune că este un băiat foarte inteligent, cu voință, mai trebuie să muncească, să pună osul, dar are voință și inteligență cât încape.

Este pasionat de chimie și el va fi cel care va coordona următorul LOGO Chem, propunând tema următoare, el va face experimentele, își va face echipa și va stabili rolul membrilor în formula viitoare LOGO Chem!”

LAVINIA HĂLMĂGEAN, CĂTĂLINA VOTAV

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: