ANTONIA & ANDREEA: Dintr-un liceu de elită

Serialul Elite este despre un grup de adolescenți de la un liceu spaniol privat, în care legea e făcută de un grup de puști privilegiați, cărora li se permite de fiecare dată să facă tot ce vor.

La un moment dat, trei elevi care frecventau o școală obișnuită ajung să studieze în același loc cu cei mai bogați tineri din Spania. Conflictele apar încă din prima zi de liceu, din cauza diferențelor financiare dintre ei.

Confruntarea dintre cele două tabere atinge un nivel tragic odată cu moartea unui fete din liceu – o crimă mult mai complicată decât pare la prima vedere.

Serialul are până acum două sezoane, al treilea urmând să apară în primăvara lui 2020, datorită succesului său enorm atât în SUA, cât și în multe țări din Europa.

Unul dintre motivele pentru care serialul de pe Netflix este atat de apreciat este probabil faptul că mulți adolescenți se pot identifica cu personajele din el.

Serialul este foarte realist. Prezintă probleme reale ale lumii contemporane, și anume discriminarea și rasismul, prezente din păcate peste tot în lume.

Am rugat o tânără care a vizionat Elite sa ne spuna părerea ei despre serial. Aceasta ne-a declarat: „Serialul este foarte bine realizat, pune în lumina defectele societății in care trăim și ne face să vedem cât de mult comportamentul cuiva poate afecta un om. Morala serialului este să învățăm să fim buni unii cu alții, pentru binele tuturor.”

Suntem curioși să aflăm și părerea voastră despre Elite.

Dacă nu l-ați vizionat încă, sperăm că acest articol v-a convins s-o faceți!

ANTONIA GHEMIȘ, ANDREEA BUZAȘ

antonia ghemis si andreea buzas

ANTONIA GHEMIȘ și ANDREEA BUZAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: