GEORGIANA PUȘCAȘ: Uniți pentru Andrei

Imaginează-ți că ai 20 de ani, începi să te gândeşti la viitor şi să faci ceva în privinţa asta, încerci să te bucuri cât mai mult de viaţă, „ca la 20 de ani”, ai o familie frumoasă, care te sprijină în tot ceea ce vrei să faci şi îţi oferă toată iubirea din lume, ai prieteni care sunt acolo pentru tine – de ce mai ai nevoie?

Unii oameni ar răspunde că nu mai au nevoie de nimic, însă răspunsul corect este: De sănătate. Acest răspuns l-ar da cu siguranţă şi Andrei, un tânăr de 20 de ani care a avut parte de toate aceste bucurii ale vieţii, pâna când o boală necruţătoare i-a apărut în cale.

Acum mai mult ca oricând are nevoie de noi toţi pentru a trece peste această grea încercare a vieţii lui. Şcoala Floare de Lotus Sânmartin, în parteneriat cu Mana Dance Academy, a decis să vină în ajutorul lui, organizând un workshop de dans în data de 1 februarie 2020, la ora 17:00, la Sala de Sport Sânmartin.

Intrarea se va face pe baza de invitaţie, fiecare reprezentând o donaţie de minim 30 de lei. Aceste invitaţii se pot procura de la Mana Radoi – 0770142516, sau Pantea Loredana – 0741045425.

afis latime

În data de 2 februarie sportul este alături de Andrei. Începând cu ora 10:00 până la ora 15:00 se vor organiza meciuri de fotbal în scop caritabil la terenul de fotbal din Complexul Hotelier Wellness & Spa Perla.

Vino şi tu şi înscrie-ţi echipa şi joacă pentru un scop cu adevărat nobil!

Meciurile vor fi arbitrate de catre  Octavian Şovre şi Laurenţiu Danşa.

afis sport

Iar chiar dacă nu eşti un împătimit al sportului, poţi veni ca susţinător, pentru voi organizatorii au pregătit surprize gastronomice.

afis

Muzica bună este alături de acest tânăr în data de 7 februarie în Black Eagle Palace, alături de Rafael & Cioutix, care vor asigura distracţia. Evenimentul începe la orele 22:00, iar în timpul evenimentului vor fi disponibile trei urne pentru donaţie.

anti-valentines day

Iar în 15 februarie vom sărbători Antivalentine’s Day, alături de îndrăgitul DJ Cervinschi, în Anatolia, de la 20:00. Donaţia minimă va fi de 25 lei.

Poză

Vă aşteptăm la toate evenimentele caritabile pentru Andrei!

Însă dacă nu puteţi ajunge la niciunul, vă stă la dispoziţie contul mamei sale:

Ciorba Angela: R082BTRLRONCRT0146318801

Orice sumă, oricât de mică, contează!

GEORGIANA PUȘCAȘ

georgiana puscas

GEORGIANA PUȘCAȘ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: