GAVRILAȘ CLAUDIA: Cafea cu aromă de… carte

Librăria Scriptum este o librărie creștină. Pe lângă multitudinea și varietatea de cărți, găsim și cele mai bune arome de cafea din oraș.

FEAT LIBR0

Foto: CLAUDIA GAVRILAȘ

Scriptum este o librărie creștină datorită tematicii pe care o deține, iar muzica face parte din repertoriul muzicii creștine de peste Ocean.

Cărțile din librărie nu sunt doar creștine, acestea cuprind și cărți din afara sferei creștinismului (business, psihologie, motivaționale). Cărțile acoperă diferitele etape ale vieții (adolescență, căsătorie, familie, carieră).

Pe lângă decorul unic pe care-l regăsim în acest loc (instrumente muzicale așezate pe pereți, lucruri vintage ca mașina de scris și telefonul pe perete), mai exista și un loc special întocmit la balconul librăriei, pentru studenții care își doresc să savureze o cafea în timp ce studiază. La înălțimea acestui balcon, elevii și studenții se pregătesc fie pentru bac, fie pentru licența sau chiar pentru rezidențiat.

De fiecare dată când am trecut pragul acestei librării-cafenele am fost întâmpinată de un zâmbet cald și primitor al angajaților.

Librăria oferă și o promoție specială, specifică Occidentului, numită „cafea în așteptare”.

Pentru cei care nu stiti ce inseamna asta, cafea în așteptare oferă posibilitatea clienților de a plăti în avans una sau mai multe cafele, fara a le consuma. Oricine poate face astfel un act de caritate pentru un om nevoiaș, care nu își poate permite să plătească o cafea, însă poate întreba în localul respectiv dacă „exista vreo cafea în așteptare” si sa se bucure de o băutură caldă fără a fi nevoit să plătească pentru ea.

În plus, de ziua anumitor autori de cărți din librărie, găsim tot felul de promoții la cărți. Aceste promoții, dar și multe altele, le puteți găsi pe site-ul cafenelei: https://www.scriptum.ro/

Unul din lucrurile care fac ca acest loc sa fie tot mai unic în orașul Oradea este faptul că găsim și multe suveniruri, diferite obiecte destinate pentru a fi făcute cadou celor dragi nouă.

Stând de vorba cu unul dintre angajații librăriei, am aflat ca este o plăcere să lucrezi într-un astfel de loc, fiind „ambientul perfect pentru o tânără creștină. Este locul ideal de lucru pentru student”, ne spune Daria, studentă.

Librăria Scriptum este deschisă de luni până vineri, între orele 8:00-20:00, și sâmbăta între orele 10-17, la adresa: strada Primăriei 31, Oradea.

CLAUDIA GAVRILAȘ

CLAUDIA GAVRILAS

CLAUDIA GAVRILAŞ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: