ANDREEA & DELIA: Pomezeu pe Netflix!

Timp de câteva zile, în comuna Pomezeu s-a filmat o continuare a comediei Pup-o, mă!, film al cărui scenariu se inspiră dIN o tradiție specifică satului românesc.

NETFLIX POMEZEU

Prima parte a comediei a fost filmată la Răchițele, localitatea bucurându-se de expunere internațională, prin difuzarea filmului pe platforma Netflix.

Echipa este formată din 32 de persoane. Atât actorii, cât și oamenii de producție se străduiesc să aducă telespectatorilor un film plin de umor, făcut în cel mai pur stil ardelenesc.

Din distribuție fac parte actorii: Alin Panc, care este și producătorul comediei, Văru Săndel, Cosmin Seleși, Constantin Cotimanis, Cătălina Grama, Alina Mândru și Alexa Tofan.

Această comedie aduce pe ecrane povestea a trei ciobani, care îți captează interesul și cu siguranță îți fură un zâmbet, dornici de însurătoare, ghidați după o legendă de prin partea Ardealului, despre ce trebuie să faci într-o anumită zi a anului ca să te însori.

Rezultatul e o comedie cu personaje pur și simplu fermecătoare.

Acest film scoate în evidență frumusețea României care încă nu a dispărut, comedia fiind filmată în mai multe zone frumoase ale județului, printre care s-a aflat și Răchițele și Pomezeu.

ANDREEA FEHER, DELIA AVRAM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: