ELISA STANCIU: Fotografia din spatele aparatului

Adonis Hercuț este un tânăr de 20 de ani care este preocupat de fotografie încă din copilărie, doar că nu i-a acordat prea multă atenție acestei pasiuni până în perioada adolescenței.

 

Pasiunea pentru fotografie a venit treptat: „Când eram mic îmi placea să fiu fotografiat, dar când am trecut în spatele aparatului mi-am dat seama că și asta e mișto”. A continuat, a început să fotografieze familia, prietenii etc., până ce a descoperit că face asta din plăcere și din pasiune.

Astfel, mai încolo, a urmat și un curs de fotografie la Varadinum Photo School cu Ovi D. Pop, curs care a durat aproximativ o lună.

Prima lui sedință mai serioasă a fost cu o prietenă foarte bună, în ambianţa unei mici păduri din satul în care acesta a crescut.

Adonis face diferite fotografii: de evenimente, individual, de cupluri, face și manipulare foto, dar mai nou îi place mai mult să fotografieze cupluri, să fotografieze emotia, iubirea și bucuria.

Părinții l-au susținut și îl sustin în continuare în tot ceea ce face, fapt care pe el îl ajută să continue mai departe, ceea ce este important pentru orice copil/adolescent.

Fotografia pentru Adonis la momentul actual este o afacere – fotografiază când este platit, încercand să aduca un echilibru.

Îndemnul și sfatul său pentru cei care vor să se apuce de fotografie este ca ei să nu se compare cu ceilalți fotografi și să nu se descurajeze, să continue să fotografieze și să învețe, deoarece numai așa pot crește și se pot dezvolta, indiferent de rezultat; rezultatele de la început nu sunt atât de reușite sau așa cum visează.

adonis hercut

ADONIS HERCUŢ

Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/AdonisHercutiPhotographer/

ELISA STANCIU

elisa stanciu

ELIZA STANCIU

 

One comment

  1. Claudia Margau

    Felicitari Adonis! Intradevar esti un photograf Super! Iti doresc mult Sucess! Favorite mele poze care le-ai postat sunt pozele de iarna la saniuta. Abia astept sa vad ce evenimente o sa ai In viziune pe viitoar.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: