DALIA MOŞUŢ: Avalanşă de premii la dans modern şi majorete. Plus VIDEO

În 2019 echipele de dans modern şi majorete Logo Dance au participat, pe grupe de vârstă, la diferite concursuri naționale şi internaționale, reprezentând cu cinste liceul nostru.

dans03

Sursă foto: arhiva personală Dana Marinău

În februarie, Logo Dance Elite, Logo Dance Sweetie şi Logo Dance Star, reprezentantele de la liceu, gimnaziu şi învațamant primar, au participat la Transilvania Dance Competition, unde au obținut numeroase locuri I si premiul special pentru evolutia grupei Star.

În luna martie, au participat la concursul național de majorete, unde grupele Elite si Sweetie au obținut locul I, iar grupa Star locul IV.

În luna aprilie, grupa Mămăruțe (majorete, clasa I si II), au participat la concursul național de la Alba-Iulia, Bucuria dansului, unde au obținut locul 1 la majorete si locul 3 la dans modern.

Micuții de clasa pregatitoare au participat la un concurs national, Just dance, la Sântana (Arad), unde au obținut locul II la hip-hop si locul III la country.

Clasa domnului invatator Iosif Româneac si grupa de hip-hop au participat la un concurs international la Timişoara, unde au obținut trei locuri întâi.

Concursul culminant al sezonului a fost cel de la Sarajevo (Bosnia si Herțegovina), unde au participat 12 țări. Grupele Elite, Sweetie si Star au luat numeroase premii întâi, II, III si mențiune.

Aceste informaţii ne-au fost oferite de către antrenoarea acestor copii talentaţi, prof. Dana Marinău.

DALIA MOŞUŢ

dalia mosut

DALIA MOŞUŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: