ROXANA & CLAUDIA: Answear te pune la curent cu moda. Plus AUDIO

Answear.ro este un site dedicat vânzării de haine, pantofi și accesorii, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

 

Acest site face livrări la domiciliu, comanda ajungând în maxim două zile, oferindu-i clientului posibilitatea de a plăti atât ramburs, cât și cu cardul.

Answear.ro are acces la o gamă largă de haine și de firme, clienții dispunând de mai multe alegeri.

Atât noi, cât și alte cunoștințe au făcut comenzi pe acest site, acestea ajungând la timp și produsele fiind de calitate, având aspectul promis în pozele expuse, iar la fiecare comandă clientul primește cupoane de reducere, în funcție de prețul produselor achitate.

După părerea mea, Answear.ro este cel mai bun site pentru a face cumpărături online. Site-ul prezintă o varietate vastă de produse, de diferite stiluri. În ceea ce mă privește, hainele comandate de mine de pe acest site sunt de o calitate superioară, prețul fiind unul accesibil. Cel mai mult apreciez la acest site accesibilitatea la produse din aproape orice stil. Comenzile ajung într-un timp scurt, fiind împachetate îngrijit și fără încurcarea coletelor.

answear

Pagina de pornire a aplicaţiei Answear. Screenshot: Claudia Gavrilaş

Aplicația Answear.ro poate fi descărcată atât pentru Android, cât și pentru IOS, descărcarea aducând clientului mai multe reduceri.

În cadrul aplicației este posibilă și înscrierea în clubul Answear. În cadrul clubului la fiecare achiziție primești din partea site-ului 10% din valoarea ei. Fondurile din cumpărăturile individuale se adună. Dacă faci cumpărături în valoare de 100 de lei site-ul îți adaugă in contul clubului suma de 10 lei. Fondurile acumulate le poți folosi pentru plata următoarelor cumpărături. Poți acoperi cu ele chiar 50% din valoarea comenzii (se referă la produsele care nu sunt deja reduse).

Un exemplu: adaugi în coș o bluză care costă 160 RON, iar 80 RON îi plătești din fondurile din contul de membru al clubului. Pentru comandă vei plăti doar 80 RON.

ROXANA BAR, CLAUDIA GAVRILAŞ

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: