LĂCRIMIOARA ŞANDRO: Premiu în bani pentru materialul lunii

Împreună cu profesorul nostru, ne-am hotărât să recompensăm şi într-un fel mai concret eforturile cele mai susținute ale colegilor noștri de la secţia de jurnalism.

În acest sens, fiecare am donat o sumă modică, de 1 (un) leu, în mod voluntar, care să alimenteze două premii lunare, acordate în baza vizibilității, respectiv unul stabilit de profesor.

Cei mai mulţi dintre noi consideră inițiativa de bun augur, pentru că ne motivează să lucrăm, nu doar pentru note în catalog.

Nucleul acțiunii este clasa a X-a B, avandu-l ca diriginte pe prof. Ioan Pirtea; banii sunt strânși de Andreea Gherle si Dalia Moșuț, eleve in clasa a X-a B. Daca doriți sa donati și voi, luați legătură cu cele doua colege, pentru ca orice contribuție contează.

Fiecare din cei doi câștigători va primi o suma, din donația voluntară, impreuna cu o diplomă.

Deja s-au anunțat si primii câștigători, așa că felicitam câştigătoarele – Larisa Bărcui (cel mai vizionat material, un interviu cu primarul comunei Sânmartin), respectiv Raluca Verdeș si Relisa Ciorba, pentru interviul obținut de la stră-stră-stră nepotul lui Onisifor Ghibu.

Au contribuit cu donația de 1 leu elevi din clasele IX B, X B şi XI B. Ținem să precizăm că toți elevii implicați au acordul părinților lor.

Mulțumim tuturor şi ajutaţi-ne să ducem această inițiativă cât mai departe!

LĂCRIMIOARA ŞANDRO

LACRIMIOARA SANDRO

LĂCRIMIOARA ŞANDRO

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: