Învaţă ca-n Danemarca!

Am primit un comunicat din partea dnei Mihaelei Lada, reprezentant al liceunet.ro, o platformă deținută de compania daneză Better Students, cu tradiție de peste 10 ani în elaborarea de ghiduri digitale și materiale pentru pregătirea școlară.

liceunet

Elevii din România pot studia ca în… Danemarca! Cum te poți pregăti pentru examenul de Bacalaureat rapid și ieftin?

O idee împrumutată din țările nordice începe să prindă rădăcini și în România. Este vorba despre un sistem dezvoltat de către compania Better Students S.R.L, menit să le ofere suport pentru studiu atât elevilor de liceu, cât și celor de gimnaziu. Metodele de învățare sunt inovative și eficiente, ajutându-i pe elevi să devină autodidacți, iar costul pentru achiziționarea unui abonament care presupune acces nelimitat la toate materialele de pe site este unul foarte redus.

Numărul orelor petrecute în fața calculatorului sau a tabletei este într-o continuă creștere, astfel că elevilor li se oferă posibilitatea să petreacă acest timp într-un mod util și eficient. Spre exemplu, pe site-ul liceunet.ro, dezvoltat de către compania Better Students, elevii pot avea acces la o serie de ghiduri, subiecte rezolvate și materiale orientative. Astfel, pregătirea pentru școală sau pentru examenul de Bacalaureat devine o joacă pe calculator. Iar partea bună este că materialele pot fi accesate chiar de pe tabletă sau telefonul mobil.

„Considerăm că

două dintre ghidurile noastre,

Gramatica limbii române

și Curente literare,

ar fi de mare ajutor

pentru elevii

din ciclul gimnazial și liceal,

acestea putând fi accesate

în mod gratuit”.

„Liceunet.ro este un concept bazat pe studiu online, iar scopul nostru este să-i ajutăm pe elevi să obțină rezultate cât mai bune la școală și la examene. În țările nordice acestă metodă funcționează de ani buni, iar rezultatele sunt excelente. Prețul pe care un elev îl plătește pentru a avea acces lunar la sute de ghiduri cu sfaturi și exemple de nota 10 pentru Bacalaureateste mai mic decât alocația copilului pe o lună”, transmit fondatorii site-ului Liceunet.ro.

„Ne-ar face mare plăcere

să venim în sprijinul elevilor

care urmăresc acest site

și cu alte materiale sau articole

care le-ar putea ușura pregătirea

pentru teste, teze și examene”

Materialele de pe site sunt redactate de profesori cu experiență, de aceea calitatea informațiilor nu poate fi pusă la îndoială. În plus, elevii pot lăsa recenzii și pot veni cu sugestii legate de structura și conținutul materialelor.

MIHAELA LADA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: