RELISA CIORBA & RALUCA VERDEŞ: Sănătate cu uleiuri esenţiale

Denisa este una dintre reprezentanții firmei doTERRA, care distribuie şi ajută lumea să descopere uleiurile esențiale, produse 100% naturale.

sbs

Subsemnatele, cu câteva mostre de produse ale firmei doTerra

Uleiurile esențiale sunt substanțe volatile extrase din plante (rădăcini, frunze, scoarță sau tulpini de copaci, flori, semințe etc.).

Aceste uleiuri sunt anti-infecţioase, antiseptice, antivirale, cu proprietăţi cicatrizante, antidolorifice, antihemoragice, reglează imunitatea, hormonii şi întăresc vasele de sânge.

Uleiurile esențiale luptă impotriva virusurilor, împiedică infectiile, stopeaza germenii si bacteriile, intaresc sistemului imunitar. Aceste uleiuri se pot difuza in camera cu ajutorul unui difuzar, care dezinfecteaza si purifica aerul din camera in maxim 10 minute.

Acestea sunt recomandate ca adjuvante in mai multe afectiuni.

Firma doTERRA este cunoscuta pentru faptul ca are mici ferme de plante medicinale in toata lumea, acolo unde plantele isi au originea, pentru pastrarea puterii plantei.

Denisa ne precizeaza ca uleiurile esențiale se absorb rapid – 30 de secunde pe piele, 20 de minute ating nivelul celular, 3 ore elimina din organism. Efectele lor sunt locale si sistematice.

Denisa considera ca fiecare familie ar trebui sa aiba in casa aceste uleiuri.

O sursa de-a noastra ne-a declarat: „Mereu m-am tratat familia cu plante, mergand pe pricipiul ca batranii au trait sute de ani tratandu-se doar cu tincturi, uleiuri, ierburi etc. Asa am avut ocazia sa intalnesc uleiurile de  la doTERRA, care sunt 100% naturale si in care am incredere. De cand am aceste uleiuri, nu mai am medicamente sintetice in casa. Le administrez si pe cale orala, difuzate in camera si pe piele, trateaza orice problema”.

Ceea ce este extraordinar este faptul ca de exemplu o picătură de ulei esential de menta este echivalentul a 27 de cani de ceai baute.

Denisa considera ca fiecare familie ar trebui sa aiba in casa aceste uleiuri.

sbs02

Uleiurile esenţiale doTerra

Pentru mai multe detalii legate de aceste produse, o puteţi contacta pe Denisa în privat, pe pagina de Facebook

RELISA CIORBA, RALUCA VERDEŞ

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: