MARIA PAŞCALĂU: Renovează-ţi locuinţa cu Casa Alex!

Distanţa Oraviţa Oradea

Renovarea unei camere de tineret implică un lung şir de operaţiuni complicate, de durată şi, de multe ori, costisitoare. Fiecare dintre noi dorim să economisim bani şi să alegem produse de calitate, la preţuri mici. Noul magazin de bricolaje Casa Alex din Oraviţa vă poate pune la dispoziţie o mulţime de produse pentru renovarea casei – desigur, la preţuri avantajoase.

image002

O parte din produsele la promoţie

Vino cu idei, noi avem soluţii! Cam aşa sună sloganul noului magazin de bricolaje Casa Alex din Oraviţa, care va avea marea deschidere vineri, 20 iulie 2018.

Casa Alex este un proiect de suflet, care s-a născut din dorinţa de a dezvolta un magazin de bricolaje standardizat, un loc în care clientul poate găsi aproape tot ce are nevoie pentru casă. Magazinul este structurat în opt departamente, cu multe game de produse, achiziţionate atât din România, cât şi de peste hotare.

Din echipa Casa Alex fac parte 45 de persoane, care se vor strădui să ofere clienţilor consilierea de care vor avea nevoie.

image001

Echipa Casa Alex la începutul proiectului (Sursă foto: Facebook Casa Alex)

Clienţii sunt aşteptaţi cu mare drag să ia parte la marea deschidere a magazinului. Primii 100 de clienţi care vor achiziţiona produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou o plafonieră.

Pe lângă aceasta, clienţii vor primi şi alte cadouri, printre care tricouri, hanorace, agende, pixuri, plase textile şi doze de suc.

roaba crop

Roabă roşie emailată, 80 l: 49,99 lei/buc.

Nu vor lipsi promoţiile la diverse produse. Spre exemplu, setul de bucătărie Sonoma, alb/stejar, L 180 cm, va putea fi achiziţionat la preţul de doar 449 lei, iar diverse baterii pentru bucătărie sau baie la preţuri cuprinse între 29,99 lei şi 54,99 lei.

O roabă roşie emailată 80 l va putea fi achiziţionată la preţul de doar 49,99 lei/bucată, iar o tigaie marmorată la doar 9,99 lei/bucată.

image003

Alexandra Torma, alături de soţul ei, antreprenorul Alin Torma (Sursă foto: Facebook Alexandra Torma)

Aceste informaţii ne-au fost oferite de către doamna Alexandra Torma, care se ocupă cu partea de marketing şi comunicare a magazinului Casa Alex.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele, puteţi accesa pagina oficială de Facebook Casa Alex.

Nu rataţi marea deschidere a magazinului de bricolaje Casa Alex din Oraviţa!

MARIA PAŞCALĂU

maria pascalau

MARIA PAŞCALĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: