SZABO PAULA & LAVINIA HĂLMĂGEAN: „Fac tot posibilul să îmi ating ţinta”

Acestea sunt cuvintele lui Adrian Ţigan, un tânăr absolvent al Colegiului Tehnic Mihai Viteazul Oradea, care de cinci ani practică modelingul, iar de un an se află la categoria profesionistă în acest domeniu.

S.F- Facebook

ADRIAN ŢIGAN. Sursă foto: Facebook

Din curiozitate şi dat fiind timpul liber, Adrian s-a hotărât să se apuce de modeling, iar acum are prezentări pentru branduri ca: Jolidon, Steilmann, Benvenutti şi şedinţe foto pentru promovarea fotografilor locali.

Momentan, în ochii lui modelingul este văzut ca un hobby, dar dacă viaţa îi rezervă alte planuri, va fi bucuros să practice această meserie.

Încă de la început, acesta a fost susţinut de părinţi, care l-au încurajat să facă ceea ce îi place, iar profesorii care au ştiut de hobby-ul lui l-au susţinut şi încurajat.

Adrian a participat şi la casting-uri unde a întâlnit persoane de la care – susţine el – „poţi să înveţi diferite lucruri faine”.

Pe plan internaţional, modelul său preferat este Alex Costa, iar pe plan naţional, chiar local, este Laviniu Fonta.

Există mai multe tipuri de modele, iar cerinţele depind de la o categorie la alta, dar în general calităţile pe care trebuie să le aibă un model sunt: înălţimea, forma plăcută a feţei şi a corpului.

Chiar dacă trebuie să faci sacrificii mari într-o astfel de meserie, rezultatele sunt deosebite; deşi eşti un model cu puţină experienţă, ajungi să câştigi bani uşor.

Cât despre examenul de bacalaureat, acesat se pregăteşte pentru viitorul său, iar când vine vorba de o meserie pe care să o practice, acesta lucrează tot la visul său.

Adrian-sursa foto- Facebook

ADRIAN ŢIGAN. Sursă foto: Facebook

Mesajul lui Adrian pentru cei care vor să se apuce de această meserie este următorul: „Nu rişti, nu câştigi. Să nu fii demoralizat dacă cineva îţi spune că nu eşti bun la ceva, acest lucru doar tu îl decizi!”

SZABO PAULA szabopaula12@gmail.com, LAVINIA HĂLMĂGEAN lavinia.halmagean25@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: