Trucuri neştiute de tine pentru iPhone!

Deşi mi-am cumpărat iPhone-ul acum câţiva ani, mi-a trebuit ceva timp să descopăr toate trucurile utile. Verifică şi tu câteva din trucuri pentru iPhone şi iPad, pe care probabil nu le cunoşteai până acum.

 

Poţi s-o înveţi pe Siri să vorbească corect

Siri, asistenta personala instalata pe toate iPhone-urile, greseste si ea. Poti sa o inveti sa pronunte corect cuvinte, folosind expresia “That’s not how you pronounce______” (n.r. in engleza, din moment ce o versiune de limba romana nu exista pana in momentul de fata).

Siri iti va da alternative, din care poti alege.

 

Poti forma automat o extensie cu aplicaţia telefonică

image001

Screenshot: ANDREEA CREŢ

Funcţia de întrerupere a numărului de telefon iti va permite să ii ordoni iPhone-ului să se întrerupă după apelarea unui număr şi apoi să formeze un alt număr.

Să zicem că suni un prieten din agenda, X. Numărul de telefon al prietenului este 123456, iar extensia prietenului tău este 789. Folosind această opţiune, iPhone va apela mai întâi 123456, se va întrerupe până când se va răspunde la apel şi apoi va apela automat 789.

Pentru a utiliza această funcţie, atinge şi menţine apăsat butonul stea “*” după primul număr. Va apărea o virgulă. Adaugă al doilea număr, pentru a forma pe urma o pauză.

 

Secţiunea Comenzi rapide

Comenzile rapide iti permit să redai scurtările („porecle”) telefonului permanent cuvintelor complicate pe care le introduci foarte mult in decursul unei zile.Iată paşii pe care trebuie sa-i urmezi: Accesaţi Setări -> General -> Tastatură-> Comenzi rapide.

Read the rest in Paperless

ANDREEA CREŢ

andreea cret

ANDREEA CREŢ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: