LARISA BĂRCUI: A visat să strălucească

Cariera de modeling e tot mai râvnită de tineri, aceştia visându-se defilând pe marile podiumuri internaţionale, remarcati de personalităţi din lumea modei şi nu numai.

Cu totii visăm la momentul in care vom straluci mai tare ca niciodata, deoarece – spunea Marilyn Monroe – „suntem cu totii niste stele si meritam sa stralucim”.

 

daiana01

Daiana Canalaș

Daiana Canalaș este o tanara de 19 ani care practica modelingul inca de la varsta de 13 ani. Aceasta sustine ca inca de cand era mica visa sa devina un model renumit si sa ajunga pe marile scene, iar acum, cu ajutorul optimismului, sustinerii si perseverentei, visul sau a devenit realitate.

Povestea Daianei incepe din ziua in care a luat parte  la un casting in Cluj-Napoca la o agentie de modeling numita City Models, urmand sa fie selectata.

Daiana a continuat sa participe la concursuri si prezentari de moda, precum Miss Romania, Top Model Romania, Miss Turism, Miss Saint-Tropez, Miss World, Miss Royal Models, New York Fashion Week, Couture Fashion Week, Berlin Fashion Week, Oman Fashion Week, Paris Fashion Week, London Fashion Week, Bucharest Fashion Week si multe altele.

Pe langa modeling, in timpul liber aceasteia ii place sportul, ea practicand atletismul inca de la varsta de 10 ani, ii place sa se uite la filme si in special sa calatoreasca. Modelingul a condus-o spre locuri precum Paris, New York, Londra, Viena, Berlin, Milano, Praga, Thailanda, Germania si multe altele.

daiana02

A acumulat multa experienta si foarte multe amintiri; dupa spusele ei, plecarea in orasul New York a fost cea mai frumoasa experienta.

Daiana sustine ca in primul rand cariera de modeling consta in seriozitate, optimism, rabdare, sa dai dovada de profesionalism, dorinta de a ajunge cat mai  sus si, bineinteles, sa te incadrezi in cerintele agentiilor de modeling.

Aceasta se bucura de sustinere din partea familiei si a iubitului ei, spunand ca sustinerea din partea celor dragi este esentiala in cariera, ea dorind sa continue si sa ajunga cat mai departe.

Terminand clasa a XII-a si urmand examenul de bacalaureat, ne marturiseste ca a asteptat de mult acest moment, emotiile sunt normale, dar este sigura ca il va trece cu brio. De asemenea, le ureaza bafta tuturor celor care urmeaza sa dea acest examen.

Daiana le ureaza succes tuturor celor care doresc sa urmeze o cariera in modeling si afirma ca trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, atitudine si mai ales incredere in fortele proprii.

daiana03

Daiana Canalaș

Facebook profile: Daiana Canalas

Instagram: Daiana Canalas

e-mail: daiana.canalas@yahoo.com

LARISA BĂRCUI barcuigiorgiana@gmail.com

larisa barcui

LARISA BĂRCUI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: