PATRICIA ILEA: Stă în puterea noastră!

Marţi, 15 mai 2018, s-a organizat la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Oradea Ziua împotriva consumului şi a traficului ilicit de droguri, printr-o activitate care a implicat întreaga suflare a liceului.

image003

Foto: PATRICIA ILEA

Flashmob-ul organizat în pauza mare, în sala festivă a liceului, a implicat un număr de aproximativ 300 de elevi şi a avut ca obiectiv implicarea unui număr cât mai mare de elevi în acest tip de activități, precum şi creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare aflată într-o formă de învăţământ, prin intermediul programelor şcolare şi de petrecere a timpului liber, în scopul adoptării unui stil de viaţă sănătos, fără droguri.

Flashmob-ul a avut ca şi fundal muzical hitul celor de la Lala Band, „Pariu cu viața”.

image005

Foto: PATRICIA ILEA

Ioana Vasile, elevă în clasa a XI-a, a fost cea care a dat tonul bunei-dispoziţii, prin dansul şi invitaţia ei adresată majoretelor şi celor din public să i se alăture.

La finalul dansului a fost aruncată în mulţime o minge ce avea imprimată pe suprafaţa ei mesajul proiectului: „Dă-i viaţă sufletului tău, nu droguri”.

Acest moment a fost punctul culminant al activităţii, pentru că i-a provocat pe toţi cei prezenţi la joc, generându-se un flux energetic pozitiv de joc şi voie bună.

La sfârşitul activităţii au fost lansate cinci baloane cu heliu, fiecare balon reprezentând câte un membru al echipei anti-drog.

image006

Foto: PATRICIA ILEA

Activitatea s-a sfârşit cu o tombolă care le-a adus un zâmbet pe faţa norocoşilor, s-au extras cinci taloane şi copilaşii au fost recompensaţi cu o jucărie de pluş.

PATRICIA ILEA

patricia ilea

PATRICIA ILEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: