Concurs de fotografie: „Bihorul văzut prin lentilă”

Județul Bihor este înzestrat cu numeroase valori naturale și culturale, fiind un reper pe harta turistică a României, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Pasionații de frumos sunt invitați să participe la un concurs de fotografie dedicate promovării județului Bihor ca destinație turistică, prin intermediul imaginilor.

Poza pt comunicatul de presa

Foto: arhiva AMD Bihor

Concursul are două secțiuni: Peisaj turistic din Bihor și Activități turistice din Bihor.

Competiția este programată să se desfășoare în două etape. Prima etapă, înscierea fotografiilor, va începeîn data de  16 apr. 2018, ora 12:00 și se va încheia în data de 2 mai 2018, ora 23:59, la adresa de email discoverbihor@gmail.com.

Înscrierea participanților se va face exclusiv electronic. Pentru ca o fotografie să fie înscrisă în concurs este necesar să poată fi identificată locațiaîn care s-a realizat, iar aceasta să fie obligatoriu de pe teritoriul județului Bihor.

În etapa a doua, cuprinsă între 4 mai 2018, ora 00:00 – 13 mai 2018, ora 22:00  fotografiile intrateîn concurs vor putea fi votate online.  Vor fi considerate voturi valabile doar aprecierile „îmi place”sau „ador” din meniul paginii  de socializare.

Concursul este destinat tuturor persoanelor care nu au împlinit vârsta de 20 de ani până pe data de 16 aprilie 2018. Participarea este gratuită, fiind deschisă oricărui tânăr sau adult atras de peisajele sau activitățile de agrement din județul Bihor. Formularul de înscriere poate fi accesat de pe următoarul link https://bit.ly/2H50kHX, iar regulamentul de pe link-ulhttps://drive.google.com/open?id=1NNpTXEPoA6iRPbnp1CtUHNUplmMHqFfK, publicate și pe pagina de facebook discoverbihor.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate în cadrul unui eveniment festiv organizat în data de 18 mai 2018.

Acest comunicat provine din partea Agenției de Management al Destinației Bihor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: