GIANINA PAMFILOIU & MĂDĂLINA MOLDOVAN: Starea de bine pe care o putem descoperi în compania Forever

Multi oameni poate se intrebau ce este aceasta firma si cu ce se ocupa, aşa că am intrebat-o pe Rebeca Petricau – care este in aceasta firma de 6 luni si care ne spune mai multe detalii ce pot dezvalui beneficiile pe care le putem avea daca cumparam sau ne inscriem in firma Forever.

 pamf01

REPORTERI: Cine te-a introdus in acest grup?

REBECA PETRICĂU: Lumea Forever mi-a fost descoperită de către o femeie şi mămică minunată, Cristina Duma, căreia îi mulţumesc.

 

REPORTERI: Cum ti se par produsele voastre?

REBECA PETRICĂU: Produsele Companiei Forever sunt deosebite, datorită conţinutului de Aloe Vera – o plantă-miracol, care datează de mii de ani şi despre care se afirmă că este „planta nemuririi”.

 

REPORTERI: Ce produse sunt cele mai cautate?

REBECA PETRICĂU: Cele mai căutate produse sunt băuturile pe bază de aloe vera şi cele de îngrijire personal.

 

REPORTERI: Am observat ca unele mamici fac acestlucru de acasa si astfel nu mai sunt nevoite sa mearga la lucru, ocupandu-se de copii. În cazul tau, castigi la fel de mult ca sa nu mai lucrezi sau e un part time job?

REBECA PETRICĂU: Cu siguranta, oportunitatea Forever este o solutie ideala pentru mamicile care nu mai vor sa se intoarca la serviciu după perioada de concediu de ingrijire copil., Lucrul de acasa de langa copii, in mediul online, este în secolul XXI deja o normalitate si tot mai multe personae sunt deschise unei oportunitati ca aceasta. Însă oportunitatea Forever nu este doar pentru mămici! Fie că alegem full time sau part time, dezvoltarea poate fi magnifică! Nivelul de manager in cadrul Companiei Forever asigura un venit intre 1.000-1.500 €, ceea ce depaseste cu mult veniturile actuale in România. Şi planul de marketing nu se opreşte la nivelul de manager!

 

REPORTERI: Cum de stiu oamenii sa vina sa cumpere de la voi, aveti prieteni care cumpara sau pur si simplu va contacteaza cum vad pe site?

REBECA PETRICĂU: Întotdeauna oamenii vor alege calitatea, iar treaba noastra este sa îi informam despre aceste produse si despre experientele personale! Suntem consultanti in sanatatea si starea de bine a celor din jur şi aceasta ne aduce o mare satisfactie!

 

REPORTERI: Ati avut client nemultumiti? Daca da, in ce caz?

REBECA PETRICĂU: Consumatorii pot fi nemultumiti doar dacă nu respecta schema / perioada de consum a produselor in functie de nevoie. Produsele noastre nu sunt medicamente, insa datorita calitatiilor si puritatii gelului de aloe vera, ajuta chiar şi in boli.

 

REPORTERI: Ce beneficii primeste un nou venit la firma care vrea si acesta sa devina reprezentat?

REBECA PETRICĂU: Îmi place această intrebare! In primul rand beneficiaza de minunatele produse pe baza de aloe vera care garantat îi va aduce un plus de valoare in sanatatea personală! Apoi, fiecare persoană care devine partener cu compania Forever printr-o comanda minima (in valoare de 140 lei) are o prima reducere de 15% plus deschidere la toate stimulentele oferite de companie: un business personal, international; dezvoltarepersonala; posibilitatea de a castiga nelimitat; excursii din partea companiei; bonus pentru masina visata; cireasa de pe tort – Chairman’s bonus, al 13-lea salariu!

 

REPORTERI: Trebuie anumite aptitudini pentru a face parte din Forever?

REBECA PETRICĂU: În Forever nu e nevoie de experienţa sau de o anumită socializare; insa este nevoie de o dorinţa arzatoare de a face ceva diferit in viaţa personal si a celorlalti, o atitudine pozitiva, perseverenta, etica, empatie, entuziasm.

 

REPORTERI: Ce avantaje gasesti de cand ai intrat in acest grup?

REBECA PETRICĂU: Avantajele sunt o viata cu totul schimbata!

pamf02

Sursă foto: arhiva personală Rebeca Petricau

REPORTERI: Te-a schimbat acest job?

REBECA PETRICĂU: Da, m-a schimbat din toate punctele de vedere. Cu ajutorul produselor companiei, starea mea de sănătate s-aîmbunăţit. Mă simtfoarte bine şi vioaie.Ca persoană, m-am dezvoltat în următoareleprivinţe: am învăţat să fiu organizată, am învăţat cum să mă raportez la diferite tipuri de oameni. Grija şi atenţia pentru cei din jurul meu le-am învăţat practicându-le în fiecare zi. În Forever, privim fiecare persoană ca pe un diamant. Este lumea în care un om simplu poate să realizeze lucruri măreţe. De asemenea am dobândit abilităţi de comunicare şi de leadership. Un lucru important pe care doresc să-l adaug este starea de bine şi de linişte a minţii.

au consemnat GIANINA PAMFILOIU şi MĂDĂLINA MOLDOVAN

Advertisements

One comment

  1. Olivia Tutankamonareasa

    A uitat sa spuna… Forever nu a inventat nimic nou, a preluat modus operandi al Herbalife doar…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: