GIANINA BAN: Dorești și tu să lucrezi în străinătate?

image004

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți români aleg să lucreze în străinătate. Cele mai căutate locuri de muncă sunt cele din domeniul agriculturii sau îngrijitori de persoane în vârstă. Ei bine, dacă ești în căutarea unui loc de muncă în străinătate în domeniul agriculturii, acum că începe sezonul, aceste informaţii ți se adresează.

 

Se oferă locuri de muncă în Germania, program de lucru: 10 ore pe zi, cu posibilitatea de a face ore suplimentare. Poți opta pentru a lucra în seră, la flori, la cules de struguri, căpșuni, sparanghel etc.

„M-a motivat foarte tare faptul că am făcut bani mulți într-un timp scurt, ceea ce în țară nu era posibil. Lucrez de aproape patru ani, iar locurile de muncă sunt OK și condițiile decente. Chiar merită să faci acest pas, cel puțin părerea mea despre această muncă este una foarte bună”, susține Alin Fiț.

Toate aceste informații mi-au fost oferite de către Alin, fotografiile fiind preluate, de asemenea, din arhiva lui personală.

Acesta este contul de Facebook al lui Alin. Dacă doriți să luați legătura cu el, pentru mai multe informații, sunați la 0754 878 235.

GIANINA BAN

gianina ban

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: