MĂDĂLINA CHIRA & PATRICIA ILEA: „The children here are amazing!”

Azi am avut ocazia de a vorbi cu Shantanu Nag, are 23 de ani şi studiază Ingineria Electrică şi Tehnologia Informaticii la o universitate din Germania, „Otto von Guericke Universitat Magdeburg. Shantanu este unul dintre voluntarii de la Organizaţia AIESEC şi şi-a rupt din timpul său pentru a ne răspunde câtorva întrebări.

shantanu02

Shantanu Nag, alături de subsemnatele

Seful lui, dupa cum ne-a spus l-a ajutat sa gaseasca un proiect relevant  care este in favoarea abilitatilor lui. „Before I came to Romania I had other options like: Egypt, Finland, Sri Lanka and Romania, I had to opt between Egypt and Romania, but I prefered to choose Romania because I like travelling and because I heard many things about Romania. Many of my friends came as tourists to Romania and they give a really good feedback, the places are very good and the people same”.

diary

Shantanu a avut ocazia  de a vizita cateva orase precum Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Maramures si Sibiu.

Voluntarii nu sunt platiti pentru ceea ce fac, insa pentru ei asta nu este prea important, deoarece aceasta oportunitate de a vizita diferite tari nu se iveste in fiecare zi. Din acest motiv, Shantanu este foarte atent la banii pe care ii are: „I had to think a lot before I spend my money”.

CITEŞTE ŞI Hats off to Matina, Faisal and Shantanu!

Dupa cum v-am spus, el face masteratul in Germania, dar daca ar fi sa aleaga unde sa traiasca, ar alege Romania. Ca sa se descurce in Germania, el trebuie sa invete „Deutsch”, iar in Oradea se poate integra foarte bine si cu limba engleza, aici simtindu-se mai confortabil.

De asemenea, el stie ca germanii sunt niste oameni foarte ordonati, punctuali, comunicativi, dar exista niste reguli pe care ei nu obisnuiesc sa le incalce.

Shantanu a devenit fan al placintelor romanesti,iar in Cluj a mancat un soi de cartofi cu piept de pui. Respectand uzantele din tara sa, nu a mancat nici in Romania carne de porc sau vita.

A fost placut surprins de totii elevii din liceul nostru, considerandu-i foarte inteligenti, simpatici si sociabili: „The children here are amazing!”

Noi suntem foarte bucuroase ca am avut onoarea de a vorbi cu Shantanu, care va ramane in România pana in 10 aprilie, iar de la noi din scoala va pleca la sfarsitul saptamanii.

Cu această ocazie vrem să îi mulţumim pentru timpul acordat!

MADALINA CHIRA, PATRICIA ILEA

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: