VANESA DIBARȚ & SALOMEEA GURĂU: Primul cover orădean al melodiei „Perfect”. Plus VIDEO

Călina Mitra, elevă a Colegiului Național Mihai Eminescu din Oradea, este dovada vie că da, se poate. Deși are doar 16 ani, a dat dovadă de curaj și ambiție și a reușit să facă cover-ul melodiei „Perfect”, cântată de celebrul Ed Sheeran. În interviul de mai jos veți afla mai multe despre Călina, cunoscută cu numele de scenă Kallia.

kallia

Călina Mitra

REPORTERI: De la ce vârstă cânți?

CĂLINA: Cânt de la vârsta de 6 ani, dar au fost perioade lungi de pauză.

 

REPORTERI: Cum ai descoperit că ai această pasiune?

CĂLINA: Am descoperit această pasiune încă de când eram mic copil. Obișnuiam să cânt prin casă, iar mama mea mi-a remarcat talentul și m-a îndrumat spre ore de canto.

REPORTERI: Ai urmat vreo școală în această direcţie muzicală? Unde ai studiat?

CĂLINA: Nu am urmat un liceu sau vreo școală vocațională, deoarece prefer să merg la ore de canto în timpul liber.

 

REPORTERI: Ai participat la concursuri naționale sau internaționale?

CĂLINA: Încă nu am ales sa mă promovez prin intermediul concursurilor, dar cu siguranță voi participa în viitorul apropiat.

 

REPORTERI: Ce înseamnă muzica pentru tine?

CĂLINA: Muzica a devenit mai mult decât o pasiune pentru mine, e ceva ce fac în fiecare zi, e o portiță de evadare din mediul cotidian, prin care mă exteriorizez cel mai bine și intenționez să îmi consolidez o carieră pe baza ei.

kallia02

REPORTERI: Te mai ocupi şi cu altceva?

CĂLINA: Aș putea spune că muzica este cariera mea… dar nu este așa. Este mai mult de atât, înseamnă  totul pentru mine. Pe lângă muzică, am dezvoltat o pasiune și pentru modelling, fiind model pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

 

REPORTERI: Ai vreo cântăreața pe care o admiri? Pe cine și de ce este ea aleasa?

CĂLINA: Beyonce este cântăreața mea favorita. Este prototipul femeii puternice, independente și sigură pe sine. O admir pentru ușurinta cu care poate interpreta orice tip de piesă.

Foto: arhiva personală Călina Mitra

au consemnat VANESA DIBARȚ și SALOMEEA GURĂU

 

 

Leave a comment