LARISA BĂRCUI: Învaţă lupte de la director!

Bucur Potre este profesor de sport, dar şi director al Şcolii „Floare de Lotus” din Sânmartin, îndeplinind această funcţie din 1 septembrie 2016. Despre „Floare de Lotus” spune că e o şcoală frumoasă, cu elevi silitori, cu rezultate deosebite în diferite domenii.

received_893612684143049

Domnul Bucur este şi antrenor de lupte, începând prin a fi instructor sportiv, din 1 decembrie 1994. În anul 1998 a devenit antrenor la clubul CS Felix Sânmartin, unde este şi vicepreşedinte.

De asemenea, are o colaborare fructuoasa cu antrenorii de la Liceul Sportiv; împreună, au format elevi multipli medaliati, atat la individual, cat si la echipe: Slovac Miroslav – locul 3 la campionatul  național, Adrian Pascut – vicecampion national, Mihai Sandro este vicecampion national, Dănuț Herce este campion national si vicecampion, Madalin Neagota este multiplu campion national, Cosmin Mihes este locul trei national, iar Suciu Ionuț este multiplu medaliat.

 

Acestia sunt cativa dintre cei mai buni sportivi pe care i-a antrenat Bucur Potre.

Antrenorul Aurel Horgos este cel care i-a insuflat dragostea pentru lupte si l-a avut ca exemplu chiar pe tatal sau, Viorel Potre. Cu toate acestea, ne marturiseste ca visul sau in copilarie a fost sa devina aviator.

 

Pe langa toate acestea, Bucur Potre a organizat tabere de supravietuire, orientare turistica, cursuri de prim-ajutor, e pasionat de plimbarile cu caiacul, cu canoe si cu barca de rafting, a organizat activitati precum escaladarea, tir cu arcul, tir cu arme de airsoft si numeroase drumetii.

Bucur Potre ne spune ca a fost pus de mai multe ori in situatia sa utilizeze metode de supravietuire; acest lucru se intampla des atunci când se afla intr-o drumetie la munte.

Domnul Potre sustine ca sportul creeaza caractere puternice , asadar incurajeaza pe oricine doreste sa inceapa sa practice un sport.

received_893612710809713

Prof. Bucur Potre

„Doresc tuturor succes în ceea ce fac şi să aibă încredere în capacitățile lor!”, ne urează Bucur Potre.

Foto: arhiva personală Bucur Potre

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

LARISA BĂRCUI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: