Ultimele zile ale campaniei „Bucurie în mișcare 2018”

Competiția“Alege mișcarea azi”

Cine sunt cei mai activi români la început de primăvară?

Alege mișcarea azi” este o competiție online între 24 de orașe și are loc în perioada 1-15 martie, fiind organizată de către Asociația 11EVEN, ca parte integrantă a programului Bucurie în Mișcare 2018.

Pentru că am ajuns la jumătatea competiției, haideți să descoperim ce s-a întâmplat în primele zile:

  • Aproape 4000 de postări au fost validate în concurs, iar organizatorii se așteaptă ca numărul acestora să depășească 10000 până la final;
  • Cele mai active comunități până în acest moment sunt: Roman (locul de lider detașat la mișcare), cu un total de 11370 de puncte, urmat de Râmnicu-Vâlcea cu un punctaj de 5530 de puncte. Orașul Bacău din inima Moldovei completează podiumul în acest moment, cu un total de 4870 de puncte.

Cele 24 de orașe participante sunt organizate în 4 grupe, formate fiecare din câte 6 orașe. Trei orașe din fiecare grupă vor fi declarate câștigătoare și vor deveni orașe gazdă pentru evenimentele “Bucurieînmișcare” 2018. Vom avea astfel parte de 6 weekenduri speciale, în 12 orașe ale țării, în perioada 5 mai – 10 iunie.

myimage

Pentru ca un oraș participant să cumuleze cât mai multe puncte, orice susținător cu vârsta minimăde 16 ani poate posta pe Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video care să promoveze mișcarea de orice fel: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, mersul pe bicicletă saud ansul în multele sale forme, plimbarea prin parc sau urcarea scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, baschetul sau voleiul, ora de arte marțiale, de fitness sau cea de cățărare… plus multe altele.

Un utilizator poate avea un număr de maxim 5 postări pe zi pe platforma Instagram și 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Deci un număr maxim de 10 postări pe zi. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte orașului susținut în campanie.

Oradea se află în acest moment pe locul 4 în grupa B, însă doar primele trei clasate din fiecare grupă vor găzdui evenimentele Bucurie în mișcare organizate în perioada 5 mai-10 iunie. Invităm așadar cât mai mulți orădeni să se implice în această competiție de susținere a mișcării.

Tot ce trebuie să facă cei care iau parte la această competiție este să menționeze în postare orașul pe care îl susțin și să adauge tagul @bucurieinmiscare. Detalii complete referitoare la mecanismul campaniei se găsesc la https://bucurieinmiscare.ro/despre/ .

Participanții pot câștiga și premii atractive: 5 weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportive.

În Oradea, campania „Alege mișcarea azi” este implementată la nivel local de Fundația Comunitară Oradea, Centrul de fitness Ars Nova, Xterra Sport Club și Weblike PRO.

Paula Șipoș, coordonator național

paula.sipos@11even.ro

0721 297 178

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: