DARIUS RUGEA: Prezintă pentru Cătălin Botezatu

Victor Vega este un tânăr în vârstă de 18 ani, elev în clasa a Xll-a la Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca, domeniul Tehnician în Automatizări – Engleză Intensiv. Pe lângă modelling, hobby cu care cochetează  de  un an, acesta a practicat atletism și fitness de la 10 ani, oprindu-se apoi datorită programului școlar.

Victor Vega01

VICTOR VEGA

REPORTER: Cum ai reușit să fii fotomodel?

VICTOR:  Era 1 februarie 2017  și stăteam pe Facebook, un reprezentant al agenției Citymodels din Cluj-Napoca m-a abordat după ce a vazut fotografii cu mine, mă gândeam că ei toată ziua cauta noi feţe pentru lumea asta a modei.

Au văzut probabil că eu aş avea potențial in domeniul acesta, m-a întrebat ce înălţime am, ce vârstă, m-a întrebat dacă m-ar interesa lucrul acesta, dar iniţial m-am gândit că e ceva neserios. M-am şi speriat, gândindu-mă că e ceva şmecherie, am fost foarte ezitant.

În următoarea zi, m-a sunat managerul de la agenţie, am vorbit vreo oră, sincer, şi mi-a tot explicat cum stau lucrurile în lumea asta a modei, despre alţi băieţi ai lui care au succes.

Victor Vega02

Alături de Cătălin Botezatu

REPORTER: Cum l-ai cunoscut pe Cătălin Botezatu?

 

VICTOR: Prima oara l-am întâlnit la un restaurant din Cluj-Napoca, am mers acolo impreuna cu un coleg de la modelling și am avut ocazia sa stau la masa și sa îmi fac o poza cu celebrul designer.

Am avut mai multe colaborări cu Cătălin Botezatu, am prezentat pentru el și  mereu ma anunța sa vin sa ii prezint hainele.

 

REPORTER: Se poate trăi bine din modelling in România?

VICTOR: În România, numai din modelling nu se poate trăi extraordinar. Ar trebui sa muncești non-stop, fără oprire, ca sa ai un trai decent din asta. La noi încă nu este această cultură a publicității bine formată, noi încă nu facem din modele staruri și nu avem acest cult al vedetei, precum în SUA, unde persoanele publice devin automat milionare.

 

REPORTER: Care este cea mai buna parte a meseriei de model?

VICTOR: Probabil cea mai buna parte a meseriei de model, cât și de blogger, este faptul că apuci sa cunoști foarte multă lume cool și care este de multe ori pe aceeași lungime de undă cu tine.

Victor Vega03

REPORTER: Din punctul tău de vedere, care este diferenta dintre industria de modelling din Romania si cea de afara?

 

VICTOR: Cu siguranță, niciodată nu va fi un punct culminant pe care cineva sa îl dorească, omul are aceasta înclinație spre a vrea mereu mai mult și mai mult. Cu toate acestea, pentru mine cel puțin, ar fi ideal să apar pe copertele revistelor Vogue pentru bărbați din Italia, Franța, USA, UK și Spania etc.

Foto: arhiva personală Victor Vega

a consemnat DARIUS RUGEA

darius rugea

DARIUS RUGEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: