MĂDĂLINA MOLDOVAN & GIANINA PAMFILOIU: Adobe Acrobat Reader pentru iubitorii de cărţi electronice

Adobe Acrobat Reader este o aplicaţie destinată tuturor iubitorilor de lectură şi nu numai. Această aplicaţie este utilă în citirea cărţilor în format PDF, dar şi în deschiderea altor fişiere în acelaşi format.

Marele avantaj al acestei aplicaţii este că are setarea de Night Mode, aşa că poţi să citeşti şi seara fără a ţi se afecta vederea.

Pe lângă această setare, poţi să ataşezi o notă unei pagini, să utilizezi instrumente de scris precum markere sau creioane pentru a sublinia pasajul pe care o să vrei să-l reciteşti. Derularea paginilor o poţi alege tu, poate ori să fie o pagină continuă sau poţi să dai pagina exact ca la o carte normală.

raluca

Foto: Gianina Pamfiloiu

Dacă doreşti să creezi un fişier în PDF, tot ce trebuie să faci este să deschizi această aplicaţie şi să dai click pe Create PDF; poţi chiar să scanezi tu o carte sau orice altceva vrei să transformi în fişier PDF.

Această aplicaţie este gratuită, se poate descărca de pe Magazin Play şi nu este necesar Internet-ul pentru a o putea folosi.

„Această aplicaţie este foarte practică, deoarece poţi să citeşti atât ziua, cât şi noaptea, fără să îţi afecteze ochii. Să fiu sinceră, o folosesc la fel de mult precum aplicaţia Facebook, poate chiar mai mult”, a declarat Raluca Găvruţa.

MĂDĂLINA MOLDOVAN, GIANINA PAMFILOIU

geanina pamfiloiu madalina moldovan

GIANINA PAMFILOIU şi MĂDĂLINA MODLOVAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: