Revelion de poveste la Melody Ballroom

Trecerea dintre ani reprezintă pentru fiecare dintre noi un moment special. Fiecare petrecem în stilul nostru caracteristic: fie acasă alături de familie, fie la vreun restaurant sau la vreo sală de evenimente alături de prieteni sau apropiaţi. Despre acest subiect am discutat cu managera unei grandioase săli de evenimente din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, mai exact cu Alexandra Neagul Radovancovici.

Sala de evenimente Melody Ballroom este prea puţin spus grandioasă – este pur şi simplu un tărâm de vis. Designul interior, ca şi cel exterior, este unul remarcabil, care te cucereşte din prima clipă.

Această sală de evenimente dispune de 450 de locuri dedicate pentru nunţi, botezuri, majorate sau diverse petreceri private. De această sală de evenimente se ocupă Alexandra Neagul Radovancovici, o tânără cu mult spirit de organizare şi o manageră de succes. Ea s-a ocupat şi de organizarea celui mai grandios revelion 2018 din zona Clisurii Dunării.

Tot acest revelion a ieşit ca la carte, până în cel mai mic detaliu.

Atmosfera a fost întreţinută atât de artişti din România, cât şi din Serbia. Printre artiştii din România se numără solista de muzică populară Andreea Aleuşan, iar din Serbia Orkestra Aca Ćirković şi cunoscutul solist Dejan Nedić Tejovac.

Niciuna din cele 300 de persoane prezente la petrecere nu au putut să stea la masă şi să nu danseze pe o aşa muzică frumoasă.

Şi meniul a fost unul de lux. Meniul a constat în gustare rece/caldă, nelipsitele sarmale tradiţionale, fel principal, desert şi open bar.

Alexandra ne-a mărturisit că începând cu ora 9 seara şi până la ora 7 dimineaţa muzica a cântat fără oprire.

Petrecerea a ţinut până în zorii zilei. Cel mai important aspect a fost acela că toţi cei prezenţi au fost foarte mulţumiţi de eveniment şi s-au distrat până în zori.

Sursă foto: arhiva personală Alexandra Neagul Radovancovici

MARIA PAŞCALĂU

image004

MARIA PAŞCALĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: