Rectificare

Dorim să corectăm o eroare de informaţie apărută într-un articol anterior, PLOAIE DE PREMII LA „CÂNTAŢI CU NOI”; când am scris despre LOGO Band şi despre premiile câştigate, am spus că aceştia au participat la secţiunea interpreţi cu negative, ceea ce constituie o greşeală. De fapt, aceştia au câştigat premiul la secţiunea interpreţi cu acompaniament live.

logo band

LOGO BAND. Foto: Ruben Carţon

Ioana Borodan, solista trupei, ne-a spus că trupa a fost înfiinţată anul trecut, de către domnul profesor de educaţie muzicală, Adrian Tencuţiu.

Ceilalţi membri ai trupei sunt: Tudor Manea, care este şi el solist, Mihaela Roşca, Andrei Vesea şi Nicolas Muşet, care cântă la chitară, Gabriel Popa la clape şi Sebastian Lajos la tobe.

„Comunicarea este foarte importantă într-o trupă, pentru că tot ceea ce facem se bazează pe munca de echipă. Desigur, pe lângă faptul că suntem colegi de trupă, suntem şi prieteni. Ne înţelegem foarte bine şi mereu ne cerem părerea unul altuia, ne ajutăm reciproc, dar suntem şi cei mai riguroşi critici ai noştri”, ne mărturiseşte Ioana.

RALUCA VERDEŞ, DIANA OSVALD

raluca verdes si diana osvald

RALUCA VERDEŞ, DIANA OSVALD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: