CODRUŢA LENCAR & NICOLAE MUSCĂ: Scenetă la Ghibu

În data de 31 octombrie, cu ocazia zilei liceului nostru, s-a organizat, pe lângă alte activități artistice, și o scenetă. Scenariul a fost scris de doamna prof. Livia Ivan și a inclus un personaj important pentru liceul nostru, și anume Onisifor Ghibu.

lascu

ALEX LASCU

Rolul lui Ghibu a fost jucat de Alex Lascu, elev în clasa a IX-a C, iar ceilalți actori au fost împărțiți astfel: în rolul directorului – Ionuț Tripon din clasa XI C, rolul profesorului de română a fost jucat de Diana Vanța din XI A, cel al profesorului de istorie-geografie de Anastaszia Cosac, elevă tot în clasa XI A, iar în rolul profesorului de matematică – Sebastina Papai din IX C.

Am reușit să obțin o declarație din partea câtorva actori, a celui din rolul directorului, respectiv Onisifor Ghibu.

Alex Lascu ne-a mărturisit că pentru el a fost un eveniment îmbucurător faptul că reușim să-l celebrăm pe Onisifor Ghibu, an de an, și că în aceeași zi ne premiem olimpicii.

„În plus, prin evenimentul organizat marți, am reușit să reîntregim o mare parte din familia Ghibu, luând parte foste și actuale cadre didactice, precum și foști sau actuali directori ai liceului nostru. În definitiv, asta înseamnă Liceul Onisifor Ghibu Oradea – o mare familie , călduroasă și plină cu suflet. Sper ca în următorii ani să menținem cu toții flacăra ghibistă aprinsă în sufletele noastre și să continuăm cu această festivitate an de an, în cinstea lui Ghibu, prin care să ne amintim cine a fost și să îl cinstim pentru faptele sale. Forza Ghibu și nu uitați: HIC SUNT LEONES”, ne-a declarat Alex Lascu.

Ionuț Tripon, cel în rolul directorului, spune că sceneta a decurs minunat, aceștia având parte de distracție, dar și de multe pregătiri, pentru ca sceneta să iasă una reuşită.

CODRUŢA LENCAR, NICOLAE MUSCĂ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: