Un profesionist al imaginii la „Şcoala Altfel”

  • În intervalul orelor 9-11, mâine, vineri, 27 octombrie, elevii clasei a XII-a B se vor întâlni cu Cosmin Andrei, film maker profesionist, care va susţine o prezentare pe teme de actualitate din domeniul filmării şi editării video.
COSMIN ANDREI

COSMIN ANDREI. Sursă foto: arhiva EmotionVisuals

În prezent aflat în Londra, Cosmin – care se întoarce în ţară în această noapte – ne-a promis că va fi prezent la întâlnire, căreia vrea să-i dea un caracter practic.

Cititorii „cu vechime” ai LOGOPAPER îl cunosc pe Cosmin dintr-un material semnat de Eugen Corb, absolvent al liceului nostru, pe când făceau echipă la EmotionVisuals, PASIUNEA TRANSFORMATĂ ÎN MESERIE.

Tot Cosmin este cel care a orchestrat interviul cu domnul director Iulius Timar, din februarie anul acesta, INTERVIU CU NOUL DIRECTOR, când a fost asistat de Florin Mihocaş.

După cum putem cu toţii constata, lecţia de ucenicie nu s-a irosit, Florin onorându-şi şi în acest fel pasiunea pe care şi-a declinat-o într-un material realizat de Bihoreanul, LECŢIA DE REALITATE.

Întâlnirea de mâine e sub semnul „Şcolii Altfel”. Sunt bineveniţi şi elevi din alte clase de filologie – jurnalism, dacă nu sunt incluşi în alt program.

În măsura în care va fi tehnic posibil, seminarul va fi transmis live pe YouTube.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: